Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bu olayın mantığı nedir anlamadım. Zip uzantılı dosya göndermeme izin vermiyor ama Rar'a bişey demiyor. Zip sıkıştırmada güvenlik açığı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eger bu ilk defa bugun olmadiysa ben hep gonderip aliyorum valla bilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 gmail yapıyosa bi bildiği vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 gonderiyo sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 boyutuyla alakalı olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sınır 20 MB. boyut derdi olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sınırda bir boyutsa zip yeterince sıkıştıramıyorsa rar yeterince sıkıştırıyorsa denk gelmiştir falan mı yani??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Zip'için içinde exe varsa "executable dosya var bunda göndermem de göndermem işte virüslüdür kesin bu" diyo Ama rar'ı kontrol edemiyor diye biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bi de pop3'le .zip göndermeyi deneyin. Bana o zaman hatayı verdi. Enterasting.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 exe nin uzantısını değiştir, gönderdiğin kişi onu tekrar exe yapsın böylece sorun kalmaz, istediğin zantılıyı gönderirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Cin Ruhi said: bi de pop3'le .zip göndermeyi deneyin. Bana o zaman hatayı verdi. Enterasting.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 of ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 alperozg said: exe nin uzantısını değiştir, gönderdiğin kişi onu tekrar exe yapsın böylece sorun kalmaz, istediğin zantılıyı gönderirsin Zip'in içindeki exe'nin ismini değiştirmek yerine zip uzantasını zipped falan yapmak da iyi bir çözüm. Uzantı zip olmayınca bakmıyor içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar