LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 evet arkadaşlar dün itibariyle 80 oldum.şimdi heroic lere başlamadan önce nerden hangi itemleri toplamam lazım, ve talentlerim nası olmalı deneyimli tank arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.buda armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bs alarak başlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Heroic lere baslamadan once normal dungeonlardan alacagın itemlerı al.AtlasLoot indirerek nereden hangı tank item i dusuyorsa orayı farmla.Normal oldugu ıcın bırden fazla gırme sansında var.. Sonra paran varsa Craft Bs itemlerını yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 defense kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Defense caplemeden olmaz, enchantle gemle önce defans caple sonrasını upgrade edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Defense ta cap yok ne kadar çok o kadar iyi ama 535 def heroiclerde uncritable olmak için lazım öncelikle raidlerdede 540 Aslında buna cap yerine olması gereken en az diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 E yani.. Crushing yememen lazım ilk etapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Crushing zaten yemeyecek ki? Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. * İlk olarak en önemli önceliğin, 540 Defense. Crit yememek için. * Başlangıç için 23k HP tutturmayı dene, unbuffed. * Sword & Board procunu rahatlıkla göreceğin bir addon indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 İddaalısın, düşük bi defansla crush crit ne vursa yer, öyle bi yerki.. Ben 10k+ crit heal atmamışmıydım dersin. Sadece heroicleri düşünerek cevaplamadım ben ve oyunda yeri gelir crush vuran bosslarıda tanklamak zorunda kalır illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ÇOK İDDİALISIN GANGREN AYAĞINI DENK AL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 AMAN ALLAHIM Oyunca Crushing Blow vuran boss yok şu anda, kaldırıldı. L79 değilsen, şu anda crushing blow vurabilen yok. (+4'e çekildi) Neyse, iddalıyım, buraların kralı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Hoop tmam gaz yapmayın hemen :D Çuvalladık nolmuş.. Removed olduğunu bende yeni öğrendim. Neyse sen defi caple yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bu siteye giriyorsun , nerden hangi loot , hangi boss dan , hangi questten hangi dps , prot fln itemları düşüyo , warrior için hangi gylphleri yaptırabilirsin, nasıl bir talent build yararlı olur fln fln hepsini görüyorsun :) http://www.wow-loot.com/warrior.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Zaten söylenmiş ama tekrar edelim. Eklemeler yapalım. Def ratingi 540 a getir.(540 ı geçtikten sonra def rating kasmak yerine dodge veya parry rating kasmaya bak) Bs itemleri işini görürür. Bs leri yaptıktan sonra heroic tanklamaya başlayabilirsin.( bu aşamada 540 olmaz tabi ama heroiclere yetebilirsin) 45 def rating veren elixir var. Para sorunun yoksa kullan. Varsa para kas :D. Chest, shield ve back e def rating enchantı kullan. Bu aşamada exptertise a önem verme. Çünkü amaç dayanıklık başta. Hit biraz olsun. Taunt resistlemesin :). Agro tutarsın her türlü sorun olmaz. Kolaylaştırdılar artık agro tutmayı. GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar