bliywig Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 1 küsür senelik aralık özlemden sonra, heleki bana çooook uzun gelen bir zamandır WoW a ara vermiştim.5 dakika önce mavi kitap rafımın üzerinde duran o tozlu wow ve tbc kutusunu alırken bunu çok daha iyi farkettim. duygularım adeta sinan çetin in sunduğu filim gibi programında kapınının açılmasını bekleyen o mağrur bakışlı insanlar gibiydi. kapı açıldğında yıllarca görememiş olduğum anam, bacım , kardaşım a kavuşmuş gibi hissediyorum kendimi... o mutluluk , o heyecan , o herneyse .. oydu herneyse konuya dönersek.. paticik halkı hangi realmlerdedir hangi guildlerdedir bi çıtlatı verseniz. bi tek Laraken i biliyorum sanırım Al'Akir deydi . benimde main char Al'Akir de olduğundan sanırım bi ara bizim arklar vasıtasıyla bizim vent e düştüydü:D falan . nerdesin ey paticik hangi diyarlardasın? not: nolur yazım yanlışlarım ve noktalama işaretlerimin olmayışı yüzünden kızmayınız . bunlar sadece eski bir dosta kavuşmanın heyecanıyla zart zurt demicem tabi lan! birde charımın adı Méalethras idi (70)Prot Pala idim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 frostmane horde ben başlıcam bi kaç gün içinde.3 kisiyiz simdilik sen de bize yetis ki milleti daha rahat harasslıyalım boost için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 -Neiloth- said: frostmane horde ben başlıcam bi kaç gün içinde.3 kisiyiz simdilik sen de bize yetis ki milleti daha rahat harasslıyalım boost için :D ben yeni başlamıyorum =) 2 senemi falan verdim benimkisi geri dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 70 charınla devam ediceksen sorun yok benimde 3 tane 70im var.sçsbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar