Garager Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Acemi bile değil acemi olmaya çalışan ve wow oynamamış biri olarak bir kaç şey sormak istiyorum. WOW'u indirebilip free serverlarda oynamam için ne yapmam gerek. Eğer beğenirsem oyunu satın alıp aylık parasını yatıracağım. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 free serverda beğenmezsin büyük ihtimalle. herkesin yazcağı şeyi ilk yazmış olmanın mutlulugu paha biçilemez. edit:soruları cevaplamayı unuttum. wow-europe.com dan oyunu download edebilirsin. bi ara herkese 10 günlük deneme süresi veriyolardı.hala varmı bilmiyorumi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oyunun 1 hafta deneme süresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 10 günlük triali dene. gidip de free server uğraşma. Oynayacaksan orjinal oyun al oyna gerçekten de. Ayda 20 25 milyon nelere ayrılmıyor. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kntre para vermeyip wowa para vermek mesela çok güzel bi seçim olur :D Free serverlarda ne büyüler, ne talentlar, ne questler, ne instancelar ne de başka bişi adam gibi çalışmaz. O yüzden direk Official Server diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Dynun said: 10 günlük triali dene. gidip de free server uğraşma. Oynayacaksan orjinal oyun al oyna gerçekten de. Ayda 20 25 milyon nelere ayrılmıyor. tşk. arkadaşında dediği gibi 1 hafta veya 10 gün Free olması lazım. diilsede pm at lazımsa guest pass key verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 free server için bilgi yok sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 world of warcraft'a başlamak için şimdi benim cebimden ne kadar para çıkar ? Eğer 20 kağıtsa aylık benim için büyük bir sorun değil. Biraz bilgilendirebilirseniz..Tam olarak ne kadar aylık.Kredi kartsız nasıl alabilirim ? Oyunu nerden temin edebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 80 wotlk 25 tbc 20 classic bi ay free. gamecardlar aylık 14euro sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 80 wotlk 25 tbc 20 classic hepsini aynı anda da almana gerek yok. ilk classic i alırsın lvl 60 olunca tbc yi alırsın lvl 70 olunca da woltku alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 wotlk 50 cdkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 öyle de patchsiz oyuna girilmediği için bi dünya patch çekmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 D&R'dan aldım ben bayram öncesi haftasonu. 30 YTL World of Warcraft, 30 YTL the Burning Crusade tuttu. Wrath of the Lich King'ide ya 60 ya da 80 YTL olarak görmüştüm ama emin değilim şimdi tam olarak. Aylık ücret de 12.99 euro. Bi dünya patch çekeceksin. Gerçi ben oturup izlemiştim patchlerin inişini doluşunu filan. Kasması da zor olmuyor. Gayet casual bir oyuncu olan ben 6 günde level 40 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kredi kartız işin biraz zor 2 aylık 60 milyon bayılıosun normalde fiyatı 12 € mu 13 € mu öle bişi benim karttan otomatik cektigi için fiyatını tam hatırlamıorum sitesinde yazıodur gir oraya bak.. Ayrıca Ankara İstanbul İzmir dışındaysan game ard bulman cok zor diye duydum benim İstanbul da bildigim 2 yerin dışında yer yok game card satın almak için... Bu arada game card : kredi kartsız kişilerin oyuna erişimini saglamak amacıyla yapılmış bi sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 gamerslootta 2 aylık prepaid car 23 euro. paypa ile ödeme yapılabiliyor. şu ana kadar 6 kart satın aldım sorun çıkmadı. 1 keresinde elimizde kart yok 24 saat içinde ileticez tarzında bir mesaj atmışlardı onda da 1-2 saate kalmadan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bence hiç başlama madem oynamadın daha önce ööle kalsın cok zaman yiyor ve bagımlılık yapıyor hayatı kaçırıyor insan raidlere katılacam gold pot kasacam diye... ama casualım gecede bikaç saat rahatlamaysan derdin direk al oda ayrı tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 4 gundur ev arkadaslarımı gormuyom lan.1 iyle dun gece mutfakta karsılastım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar