Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aceminin soruları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acemi bile değil acemi olmaya çalışan ve wow oynamamış biri olarak bir kaç şey sormak istiyorum.

WOW'u indirebilip free serverlarda oynamam için ne yapmam gerek.

Eğer beğenirsem oyunu satın alıp aylık parasını yatıracağım.

Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
free serverda beğenmezsin büyük ihtimalle.

herkesin yazcağı şeyi ilk yazmış olmanın mutlulugu paha biçilemez.

edit:soruları cevaplamayı unuttum.

wow-europe.com dan oyunu download edebilirsin.
bi ara herkese 10 günlük deneme süresi veriyolardı.hala varmı bilmiyorumi
Mesaj tarihi:
kntre para vermeyip wowa para vermek mesela çok güzel bi seçim olur :D

Free serverlarda ne büyüler, ne talentlar, ne questler, ne instancelar ne de başka bişi adam gibi çalışmaz. O yüzden direk Official Server diyorum.
Mesaj tarihi:
Dynun said:
10 günlük triali dene. gidip de free server uğraşma. Oynayacaksan orjinal oyun al oyna gerçekten de. Ayda 20 25 milyon nelere ayrılmıyor. tşk.

arkadaşında dediği gibi 1 hafta veya 10 gün Free olması lazım.

diilsede pm at lazımsa guest pass key verebilirim
Mesaj tarihi:
world of warcraft'a başlamak için şimdi benim cebimden ne kadar para çıkar ?

Eğer 20 kağıtsa aylık benim için büyük bir sorun değil.
Biraz bilgilendirebilirseniz..Tam olarak ne kadar aylık.Kredi kartsız nasıl alabilirim ? Oyunu nerden temin edebilirim ?
Mesaj tarihi:
80 wotlk
25 tbc
20 classic

hepsini aynı anda da almana gerek yok.

ilk classic i alırsın lvl 60 olunca
tbc yi alırsın lvl 70 olunca da
woltku alırsın
Mesaj tarihi:
D&R'dan aldım ben bayram öncesi haftasonu. 30 YTL World of Warcraft, 30 YTL the Burning Crusade tuttu. Wrath of the Lich King'ide ya 60 ya da 80 YTL olarak görmüştüm ama emin değilim şimdi tam olarak. Aylık ücret de 12.99 euro.

Bi dünya patch çekeceksin. Gerçi ben oturup izlemiştim patchlerin inişini doluşunu filan. Kasması da zor olmuyor. Gayet casual bir oyuncu olan ben 6 günde level 40 oldum.
Mesaj tarihi:
kredi kartız işin biraz zor 2 aylık 60 milyon bayılıosun normalde fiyatı 12 € mu 13 € mu öle bişi benim karttan otomatik cektigi için fiyatını tam hatırlamıorum sitesinde yazıodur gir oraya bak.. Ayrıca Ankara İstanbul İzmir dışındaysan game ard bulman cok zor diye duydum benim İstanbul da bildigim 2 yerin dışında yer yok game card satın almak için... Bu arada game card : kredi kartsız kişilerin oyuna erişimini saglamak amacıyla yapılmış bi sistem
Mesaj tarihi:
gamerslootta 2 aylık prepaid car 23 euro. paypa ile ödeme yapılabiliyor. şu ana kadar 6 kart satın aldım sorun çıkmadı. 1 keresinde elimizde kart yok 24 saat içinde ileticez tarzında bir mesaj atmışlardı onda da 1-2 saate kalmadan geldi.
Mesaj tarihi:
bence hiç başlama madem oynamadın daha önce ööle kalsın cok zaman yiyor ve bagımlılık yapıyor hayatı kaçırıyor insan raidlere katılacam gold pot kasacam diye... ama casualım gecede bikaç saat rahatlamaysan derdin direk al oda ayrı tabii :D
  • Yeni Oluştur...