Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 flash tv nin yeni efsanesi. türk televizyonlarında yapılmış en faydalı program hatta. insanlara iş buluyor. bunu da kimseyi üzmeden kırmadan yapıyor. tebrik ediyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 O Programi yapan adami hic sevmiyorum. Ayrica insanlar kücük düsürülüyo gibi hissettim, baska bi kanalda reklamini izlerken. Belkide bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Programı sunun o adam geçen yayın döneminden mimli olduğu için bend eçok önyargı ile yaklaşıyordum ancak bayağı bayağı hoşuma gitti program. Keşke bütün evlilik programlarıın yeirne falan böyle porgramlar yapılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ben baya bi izledim annem sayesinde. küçük düşürmeden öte işverenleri baya baya sıkıstırıyor, iş arayanların yanında bi tavrı var. ciddi ciddi güzel işler de çıkıyor hakketen. mesela adam yaklasık 1000 ytl maaşla doğalgaz sayacı okuyacak 45 50 kişi arıyordu. bir sürü insan ekmek sahibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar