InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 fare kasinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 her seferinde banyoda kaleciye benzeyen bocek gordum diye okuyorum başlığı, oha lan diyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bunu hatirlayan var mi kaleci demisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bırakı su boş hayvanseverliği yok yazık böceğe ay senin adına özür diliyorum ay canım ay cicim bırakın lan ! napsaydı öldürmeyip?.. doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oldu mu olmedi mi bilmiyorum ama delikten asagi uctu o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hayvanı haşlamışsın işte ıstakoz gibi. sora da gitmiş pok yoluna... yannız bişey var, eğer iri bişeyse - ki öyle tahmin ediyorum - gideri tıkayabilir. lavabo açıcı da bi işe yaramaz. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 abi dusakabinin deliginden gitti, bisey olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hangi böcek keçiye benzio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 tepesine vuraydın vıcığını çıkaraydın bişi olmazdı ama, böcekleri bile boğarak öldürmek günahtır. geçmiş olsun cehenneme bi adım daha yaklaştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 allah yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Böceğe benzeyen keçi görsen naapardın? Ben altıma yapardım şahsen. Edit:Eşhed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 umarım gece gelip kulağına girer ve beyninin yer neden ıslatıosan böcüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 böceğe benzeyen keçi daha fena 6-8 bacaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 InneR_ChaoS said: komik oldu ama tam cisimi yapiyodum, kafami saga cevirdim, sonra 1 daha hizlica cevirdim, sonunda idrak ettim olayi. ni-he-ha-hoaa?! diye de tepki verdim ilk gordugumde sonra elime ilk gecen seyi attim kafasina cisim bu sirada bitmisti. bocek dusun icine girdi, ben de kabini sadece elim gecicek kadar actim ve ustune tazyikli sicak su boca ettim.bocek hizlanmisti.ustunden buhar cikana kadar doktum,hareketleri yavasladi ve sonunda durdu.tazyikli suyun da yardimiyla delikten asagi yoneldi. umarim olmustur. serseri. bu tepkiyi bi böceğe anca gay ler veriri yada kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 keçiye benzeyen böcek i hayal etmek daha kolay, çünkü keçilerin tipi belli. ama böceğe benzeyen keçi yi hayal edemiyorum bi türlü arkadaş, zilyon tane böcek war hangisine benziyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 -_- nassız beyler bayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Eralp said: SELAM bunun neresi keçiye benziyor be ayriyetten çok tatlıymış aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 cado said: Eralp said: SELAM bunun neresi keçiye benziyor be ayriyetten çok tatlıymış aslında Getiriyim besle abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 öpüp kokla sev fln o zmn sen onu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Sly-One said: BU ONA DERS OLACAKTIR abi of arada topic'i açıp açıp gülüyorum asklfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hayvan severler derneği duymasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hayvan kenler derneğinden plaket bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar