Tarist Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Tılsım da divx film fln da mevcut ayrıca çizgi roman ve kitap arşivleri var. bu arada hayırlı olsun :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Böhühühü fallout krizine girdim gene... Gidicez artık maltepeye heh.[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bakırkoy magic te var adamlar efsane kösesi yapmıs.full throtle(yanlısmı yazdm??)fallout 1-2-tactics var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bakırkoy civari oturan warsa Carousel in karsindaki sokaktan iceri girin(avsar sinemasi sokagi)biras ilerleyin magic computer war nerdeyse aradiginiz her oyunu bulabilirsiniz.Bg1 fallout1-2 hepsi war yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bombo benden once yazmis gormedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Sanırım bg1in expinin kopya cdleri çalışmıyo i sorun vardı onlarda Ben Ankaradan 2-3 yerden almıştım hiçbiri çalışmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ingilizce işletim sisteminde calısıyor bg1 ın expansıon u ... tıme zone regıonal settıng ten ayarlayınca oynanıyodu dıye hatırlıyorum ben ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evet aynen öyleydi delucian. canada ya da usa yapınca oluyordu.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar