Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yağ Yakıcılarla İlgili

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

said:
Broncodil, Bronceterol, Cesbron, Clenasma, Contrasmina, Monores, Novegam, Prontovent, Spiropent, Ventolase, v.s. gibi isimler altında, Arzneimittel Werk, Valeas, Chinoin Mexico, Thomae firmaları tarafından 0.01 mg ve 0.02mg tabletler halinde üretilmektedir. Bunlar oral çeşitlernin ismi olup ayrıca, şurup, damla, iğne v.s. şeklinde de üretilmektedir. Veterinerlikte ise, Ventipulmin 0.016mg/gr olarak Richter A firması tarafından imal edilmektedir.

Yukarıda sayılan ilaçlardan herhangi birini kullanan ya da kullanmış olan var mı?

Bunların vucuda içildikten sonraki komplikasyonları var mıdır? (Araştırıyorum ama net bir cevap fazla yok)

Uzun vadede toksin etkisi yaratır mı?

Ve gerçekten işe yarıyorlar mı?

Diye soru öbekleri var aklımda paylaşmak istedim spordaki hocam dieti bırakıp Broncodil ya da Clenbuterol Hydro ya başlamamı istiyor daha iyi bir performans artışı ve yağ yakımı için ben pek sıcak bakmıyorum ama çevremdeki herkes bu iki ilacın doğal oldugunu hiçbir zararının olmadıgını sayıp duruyor ve acıkcası biraz inanmak istiyorum ben de cünkü agır antremanlar günlük hayatımı cok etkiliyor buna rağmen istediğim kilo düzeyine ulasamıyorum (su an 86 kiloyum 1,87 boy) ama klasik türk kası olusmus durumda =/

Yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim,saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

o boy o kiloda yag yakıcıya ihtiyacın yok ki?
hem yag yakıcılar spor ile birlikte etkisini gösterir.
yag yakıcıyı aldım yatayım erisin olayı yok yani.
e senin boy ve kiloda zaten 3 ay spora gitsen, yag yakıcısız fit bi görünüme kavusursun zaten.
karaciger düşmanıdır bu tür ilaçlar ayrıyetten.
Sosyal ağlarda paylaş

@Jedi zaten salona gidiyorum 2 aydır ama gözle gorulen hiç bir kilo verme olayı olmadı aksine 1 kilo daha aldım sinir oldugum nokta bu ve daha da kotusu fazla yemek yemeği de kestim sabahları az bir kahvaltı aksamustu 6 civarı yemek öğün aralarında agırlıklı olarak domates salatalık gibi şeylerle bastırıyorum buna karsılık hocanın anlattıgı ıvır zıvırlar işte alkol ve düzensiz yaşadıgın için yerleşik olan kilolarını kardio ile veremeyeceğim vs. gibi şeyler bu yüzden thread actım ben de cünkü yağ yakıcı ve ardından (3-4 ay sonra) a.asit içmemi cok istiyor.

Yok hocam abartımıyorum cidden boyle ki bilen goren patilerde var ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere yanlış bir diyet uyguluyorsun, 3 ana 3 ara öğün yemen gerekli. Kahvaltını iyi yap, ara oğunlerde meyva ye. Yağdan uzak dur, karbonhidratı minimum duzeyde al. Yatma kalkma yemek yeme saatlerini bir düzene sok ve buna uy. Göbek yağları vucut tarafından en son kullanılan yağlardır, erimesi baya zordur 2 aylık çalışma ile olmaz zaten. Sabretmen gerek biraz. Yağ yakıcıları da doktorla konuş, spor salonundaki kişilerle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin yerinde olsam tam tersini yapardım. boy kilo oranına göre iyi olman gerekir aslında ama ince kemik yapılıysan eğer lean body mass miktarının azlığından ötürü görünümünden memnun değilsindir diye tahmin ettim, yani önce kilo vermeye calısmak yerine vücudumdaki kas miktarını arttırmaya calısırdım. bi 3-4 kilo kadar kas kazandıktan sonra, hem geçen sürenin verdiği deneyimle ve metabolik hızlarına yapacağı etkiyle daha rahat bi şekilde vücudundan yağ atabilirdin.

ve evet diyetin yanlış, ille 3 ara 3 ana olması gerekmiyo yani ama max 3-4 saat aralıklarla yenmeli mutlaka, bi diyetisyenle konusup kendi yaşam bicimine uygun bi diyet hazırlarsın, böylece hiç yağ yakıcıymış, aminoymuş gibi şeylere gerek kalmaz. karaciğerinde sana kalır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...