KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mark bugün yaptığı açıklamada aşağıdaki cümlelere yer verdi :) ... And now for some more holiday cheer! Starting today, December 18th, we are going to be speeding up the levelling curve in WAR for a few weeks. We’re going to increase the rest experience multiplier bonus in a hotfix today as well as reducing the time that it takes you to earn rested xp while logged out of the game, especially in Tiers 3 and 4. This will result in players’ time to level being approximately 10% faster in Tier 2 and 20% faster in Tiers 3 and 4. We hope you enjoy the changes and have a great holiday season as you speed through the Tiers faster than ever before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ucuz numaralar bunlar, beklemezdim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 fazladan xp iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Gayet güzel bir jest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ooo güzel bi zamanlama oldu tamda t3 e gecmiştim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ucuz numara felan deil hiç oynayasım yokdu şimdi oynucam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bide siteden link veririmisin göremedim war-europe da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 http://www.war-europe.com/#/news/?lang=en&id_news=en314 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Gangren said: ucuz numaralar bunlar, beklemezdim şahsen git wow oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar