Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ardeth said: Arma said: Ardeth said: ben de 6 yaşımdan beri, hıçkırmıyorum. ama şaka yapmıyorum :/ Acı biber turşusu ye. Ama bi seferde ağzına at güzelce çiğne. çok yiyorum ya annem antepli benim o dokanmıyor bana Bi seferde hayvan gibi acıyı atınca ağzına hıçkırık tutuyor aniden. Dene bi tek seferde :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Alıntı fail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 çok yaşa. kafanı yukarı dik, demişler ışığa bak. olmadı doktora bile git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hapşırmak iğrenç bir şey hapşıramamak ondan da iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ışık da denedim fakat olmuyor. artık psikolojik oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=115974&cat=220&dt=2008/12/21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oxford da isviçre/isveç ekolüne kayıyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oxford onlarla dolu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hapşırmak için enfiye diye bişi var. denemedim ama falakada okumuştum vakt-i zamanında. imamın enfiye kutusu var, eşşeğe çektiriyolar, eşşek gün boyu hapşırıyo falan. hapşırmamak kötü bişi ya. yani hapşırdığı zaman insan zihni açılıyo. sabahları bu yüzden hapşırırız. güneşe bakmanın mantığı da budur zaten falan da filan. Ardeth said: ben de 6 yaşımdan beri, hıçkırmıyorum. ama şaka yapmıyorum :/ abi sen de ayva ye. ama böyle sık aralıklarla ısırarak ve büyük lokmalar halinde (dikkat et ama boğulma. feci tıkar). eminim ki hıçkırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Çok acayip be.Ben hapşurmaya başladım mı öldür allah duramam.Bıkarım artık o derece.İnsanlar üzülmüş hapşuramadım diye:DHapşurmayın ya ne güzel durun öyle temiz temiz asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bir ara bana da olmustu 1 hafta kadar hapsuramadım sanırım psikolojik. Rahat ol hapsuramıyorum LAN!! triplerine girme bir kere hapsır gerisi geliyor inan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bende hapsiriyorum ama kendimi tutuyorum surekli. herkes zararli falan diyor ama kendimi tutmadigim zaman da eminim ki etrafa daha cok zarar vermis olucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 walal bende kusamıyorum.. oluyor böle şeyler, hayat işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 eski kızarkadaşım "piçuuuuuuu" diye hapşırıyodu şimdi aklıma geldi :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hıçkırık tutmuyo diye şikayet mektubu da ilk kez alıyoruz efem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kbb'den randevu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 nutella yerim said: karabiber spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ya 2 gündür bende bu durumdan müzdaribim. tam hapşırıcam hoooop kaçıyo. herşeyi denedim. ışık karabiber vs. yine de bi çözüm bulamadım var mı daha güncel zamanda yaşıyan böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bugün 20 defa falan hapşurdum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 güncel zamanda yaşamasak geçersiz mi oluyor hapşuramamamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hahaha hayır geçersiz olmuyor da teknoloji bilim tıp ilerliyor ya yeni çözüm yolları vardır diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 güneşe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bu başlığı ben açmışım. benimki psikolojikbti ve aradan 6 sene geçmesine rağmen hâlâ daha zorlanıyorum. artık hapşırabiliyorum ama eskiden insan içinde hapşıramazdım şimdi biraz daha rahatım. güneşe, ışığa veya direkt olarak kafayı kaldırıp bir yere bakmak iyi geliyor. veya burun kıllarını azıcık çekiştiriyorum o zaman çok rahat hapşırıyorum ama hâlâ daha özel bir konsantrasyonla hapşırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Tek derdin bu olsun be Batuhan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar