LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Cok sirin ya. Pre-Beta'yi kullaniyordum bu public beta cok harika olmus. Artik avatara gif koyma, hatta webcam varsa hemen webcamden kendi gif'inizi yaratma gibi olaylar mevcut. Grafiksel olarak cok gelistirilmis artik daha smooth bir interface ve notification olayi var. Windows 7'ye hazirlaniyor WLM. Oldukca begendim. Tavsiye ederim. http://download.live.com/messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bildigimiz meysene işte :) mumkunse ben eski msnleri tercih ediyorum fazla janjan bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 güvenlik olayı nasılmış.. arada bir açık buluyorlardı ondada varmı bu dalgalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Açık varmı bilmiyorum ama bence eski msn e göre (8.5 oluyor galiba) çoook daha güzel olmuş.Özelikleri falan çok güzel ben begendim baya.Şuana kadar bir sorun çıkmadı üstelik. Edik:Üstelik en güzel yanı mail kutusuna basınca artık IE'de değil,varsayılan tarayıcıda (Benim için FF) açıyor.Bu çok iyi olmuş özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 mail olayını bende fark ettim sırf bu bile yeni versiyona geçmeye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar