dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben de en kötü acı/ağrı böbrek taşı acısı diye bi yazı okumuştum. böle bol ağrılı böbrek taşı düşüren ve doğum yapan birileri karşılaştırabilir belki sdfasfasd biz işin ehli değiliz sonuçta. ama yapmasınlar lan böle şeyler. gündüz yayımlamaya pek uygun değil. bırak çocukları ben etkilendim hacı! kızların amerikan filmlerinden öğrendiği "doğumda yanımda ol" geyiğini duyar duymaz -o anda- etraftaki çatal, saç tokası, kombi gibi cihazları emprovize olarak en etkili şekilde kullanarak kendime gelişmiş bir jetpack yapıp doğum anında meksika sınırını çoktan geçmiş olabilirim. erkek tarafı amerikan filmlerinden meksika sınırını geçmenin iyi bişi olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sg-1 said: İngiliz devlet televizyonu BBC'nin yetkilileri ise eleştiriler üzerine yaptıkları açıklamada, "Biz meseleye heteroseksüel ilişki ile homoseksüel ilişki arasında bir fark olmadığı görüşü ile yaklaşıyoruz. Ebeveynler bu dizi sayesinde çocuklarına cinsellik hakkında doğru bilgiler verebilirler" demişlerdi. BBC de GAY ! daha önce sölendiyse +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 dasaaa said: ben de en kötü acı/ağrı böbrek taşı acısı diye bi yazı okumuştum. Dağ gibi anadolu delikanlılarını ağlaya ağlaya yerlerde süründürdüğüne şahidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Marveloth said: irenikus said: nasıl normal, kaç tane erkekle seks yapan erkek tanıyosun? ayrıca normalliğinde değil ki iğrençliğinde olay, kaka yapmak da normal ama ben bir reklamda adamın poposundan kaka çıktığını görmek istemem yani, kimse istemez. Nerde yasiyosun sen? Zaten yazdiklarin, güvenilmez bi kisilige sahip oldugunu, en yakin arkadasin escinsel bile olsa sana söylediginde hayatini karartabilecek biri oldugunu acikca gözler önüne seriyo. Hic tanimiyosun cünkü belkide itiraf edilebilecek son insan modelisin. Kimse kendiyle alay edilsin istemez. Zaten BBC erkek poposu izletmedi sana zorla. Iyice basitlestirmisin olayi. yoo ben eşcinselim ama normal değil yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bir insanla bir hayvanın sevişmesi nasıl normal yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 İnsan da düşünen hayvan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 şimdi maymundan evrimleşme teorisine göre bi düşünceyse.eşşekle sevişen bir maymun da görmek kısmet olmadı :).onlarda kendi türleriyle koklaşıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 maymundan evrimleşme teorisi harun yahya'nın ortaya attığı bir "decoy" (tam aradığım türkçe karşılığını bulamadım ama yem diyebiliriz sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 aldatmaca. türkçem çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 irenikus said: yoo ben eşcinselim ama normal değil yine de zönk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 lol meğer ondan kitabın adı evrim aldatmacası'ymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar