Defensive Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=jfVMqh0IsbRxzAoG0x0hZfM PS -> IT -> HS -> HS -> OB -> DC OB -> HS -> HS -> HS -> HS -> DC İlk satırdaki DC den sonra OB için belli bir boşluk kalıyor,su anda 73 üm ve üzerimde ICy talons var.O kadar boşluk kalması sebebi bu mudur ? Bİrde haste DK için istenen birşey degil dogru mudur ? Bu talent ve rotasyon dogru mudur ? İyi akşamlar. Hasta - Haste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 :p rotasyon gayet iyi ama blood da bilmiyorum açıkcası 80 sonrası unholy veya frosta geçsen rahat bi şekilde 2 katı dps yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yok öyle bişey bakınız ufak bi aramayla blood DK buldum http://wowwebstats.com/ioepg4zttrhng?s=11524-45354. gayet de güzel dpsleri yani. rotation olarak da PS, IT, HS, HS, OB, DC, OB, HS, HS, OB, DC güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 item olmadıktan sonra pek blood olmanıun anlamı yok. orta halliyken unholy ile blood dan çok daha iyi dps yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Evet bugün hatta blooddk yı 2 ye katladım unholy ile ama işin içinde onun nubluu da vardı. HASTE: En önemsiz statlardan biri dk'lar için. STR AP STA AGi en sonra haste yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu arada o rotasyonun arasına arada rune strike sıkıştırın, obliterate max 3.5k vururken rune strikela 4.5-5k vuruyorum(lvl 76), ki strden biraz kısıp icy talonslu buildle bu, daha iyi str ile 6k da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bişey sorucam death rune ne işe yarar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Tank olmadığını varsayarak nasıl rune strike vurucaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Wayne said: bişey sorucam death rune ne işe yarar ? Death rune joker rune. her rune yerine sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Talent dogru mu peki ? Bİrde rotasyon benim dediğim mi yoksa altta bir tane yazılmış o mudur ? Son olarak ıcy talon dps ıcın ıyımıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Helcaraxe said: Tank olmadığını varsayarak nasıl rune strike vurucaksın ? tank olmamla rune strike'ın alakası nedir? rune strike? çok entersan şeyler bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 attack almadığın zaman dodge parry yapamassın da ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ben genel olarak rotasyondan bahsediyorum, bu istersen mob keserken yap, isterken offtanklık yaparken, 10-25lik raidler harici instancelarda 4-5 tane mobun oldugu durumlarda, aoe de yoksa birini üstüme almak durumunda kaldıgım çok oluyor. yeri gelince araya sıkıştırın demiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 heroic te falan sen tanklamak zorunda kaliosan tank degistir bence .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 zaten adam kiralamadım abi tank değiştir ne demek ahah, heroic bu random baht meselesi..ki evet çok oluyor elinden kaçıran mobu. bende kafama vursunlar istemem ama bazen kaçanları scorpion gibi "get over here" diye bağırıp clothların falan üzerinden ayıklıyorum typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 istisnalardan bahsediyosun sen. normal rotasyon, mob kaçbayan boss vurmayan, adam gibi tanklandığı için %100 verimle senin dpsini yaptığın döngüdür işte. Offtanklamak başkaa, casterlara mob kaçması başka. 40 yılda 1 mob kaçacak da ben onu tanklayacam da o bana vuracak da ben dodge yapacam da rotasyon içine rune strike sokucam. sokarım tabi de dıdının dıdısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Bende onu diyorum işte , nesi enteresan gelmiş sölediğim şeyin bilemicem artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hayır bazen korkunç şeyler okuyorum burda, sadece dk yazıları bazında konusmuyorum(misal lvl 80 char sahibi olup-tek tek nick vermiyorum- charının spellinin ne yaptıgını bilmeden teoriler yazanlar falan göruyorum arada gözleririm kararıyor) ben dps kelimesine çok da bakmamıştım okurken genel rotasyonda çok işi yokda yakalarsan çakcan işte. dps olmazsa git tanklıkta sok o zaman, seviyorum ulen rune strike'ı kullanacaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar