Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood DK DPS Rotasyonu


Defensive

Öne çıkan mesajlar

http://www.wowhead.com/?talent=jfVMqh0IsbRxzAoG0x0hZfM

PS -> IT -> HS -> HS -> OB -> DC
OB -> HS -> HS -> HS -> HS -> DC

İlk satırdaki DC den sonra OB için belli bir boşluk kalıyor,su anda 73 üm ve üzerimde ICy talons var.O kadar boşluk kalması sebebi bu mudur ? Bİrde haste DK için istenen birşey degil dogru mudur ?

Bu talent ve rotasyon dogru mudur ?

İyi akşamlar.

Hasta - Haste
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben genel olarak rotasyondan bahsediyorum, bu istersen mob keserken yap, isterken offtanklık yaparken, 10-25lik raidler harici instancelarda 4-5 tane mobun oldugu durumlarda, aoe de yoksa birini üstüme almak durumunda kaldıgım çok oluyor. yeri gelince araya sıkıştırın demiştim zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istisnalardan bahsediyosun sen.

normal rotasyon, mob kaçbayan boss vurmayan, adam gibi tanklandığı için %100 verimle senin dpsini yaptığın döngüdür işte.

Offtanklamak başkaa, casterlara mob kaçması başka. 40 yılda 1 mob kaçacak da ben onu tanklayacam da o bana vuracak da ben dodge yapacam da rotasyon içine rune strike sokucam. sokarım tabi de dıdının dıdısı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bazen korkunç şeyler okuyorum burda, sadece dk yazıları bazında konusmuyorum(misal lvl 80 char sahibi olup-tek tek nick vermiyorum- charının spellinin ne yaptıgını bilmeden teoriler yazanlar falan göruyorum arada gözleririm kararıyor)

ben dps kelimesine çok da bakmamıştım okurken genel rotasyonda çok işi yokda yakalarsan çakcan işte. dps olmazsa git tanklıkta sok o zaman, seviyorum ulen rune strike'ı kullanacaksınız!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...