AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Hiçbir bedene sürgün gitmedim Beni tutukladığın günden bugüne Şimdi bir ayrılık esintisidir Kalın çizgili güneşlerin aydınlatamadığı kentimde Yalnız bir bakışın Ürpertisinde Son çığlıklarım. Bu sessiz gidişindeki gök gürültüsü Korkutmayan mavi mavi şimşekler Bu kez titremiyor umutlarım Dizlerimin üzerinde Hali hazırda Bir terkedişi seyirdeyim Metruk bir geceden kalma Bulanık bir sabahın hikayesi bu Bugünün tarihini at bir kenara At gitsin Kıyıların çaresizliğinde Bu maviliğin suskunluğunda Flu görüntüden arta kalan Güçlü bir sarhoşluktu bizimki Ayıldık Hemde çok çabuk Ayrıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 keşke ayrılmasalarmış ^^ gayet içten olmuş güzel anlatmışsın dostum ^^ devamını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Hepsi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar