Finkel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arkadşımda kalıyorum modemin şifresini unuttuk bu 192.xxx.xx.xx ne bide orda bi şifre çıkıomus o nedir bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://192.168.2.1/ şifre yok "giriş" e basıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ayarlara girerken şifre ve kullanıcı adı isterse yaz google a çıkıye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Admin Admin olabilir default ayarlanmis. ama airties'in defaultu sifresiz diye hatirliyorum, direk bos birakip girmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 default şifrelerini değiştirmeyenleri seviyorum eskiden hobi edinmiştim ip arattırıp rastgele bağlanıp milletin modemine reset atmayı portlarını kapatmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 airtieslerde şifre yok aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar