kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 selamlar arkadaslar... teon serverinde hayat nasıl gidiyor nelr yapıliyor ? varmı action? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ben artık WoW'cu oldum. Lineage2 hayatım bitmek üzere.Geri dönermiyim bilmiyorum. O kadar imba adam varken ne oynamak nede kasmak zevk vermiyo açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 teonda hayat yok. gece 12den sonra her yer kapanıyomuş. ne o geri dönecen de kamuoyu yoklaması mı yapıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 aslında lineage2nin verdiği tadı başka oyunlar vermedi, aion biraz benzer gibi ona başlamayı düşünüom hade bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sg-1 'e onderim :D cok opuyom seni yavrum pc yok internet yok geri donmem gibi olur mu bilmiyom :D cıkan af lineage2 yi de kapsıyor mu acep? :D:D bu arada attıgım odemeli ye cevap vermeni siddettle talep ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar