Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Vitesi yumuşak ve kolay geçişli bir şey gayet; pek gerçek hissiyatı veremiyor haliyle. Ama yine de tatminkar diyebilirim. Ancak aynı vites kolu sıralı vites moduna da girebiliyor. Öyle kullandığınız zaman vites kolunun gerçekçilik hissiyatı daha cici. Pedallarının sertliği güzel. Bi de onlarda ff olsa çok klas olurmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Vites kolundan çok debriyaj pedalını merak ediyorum. Mesela arabayı kaldırırken kavrama noktasını ne derecede hissediyorsunuz? Hızlı kaçırınca motorun eziyetini, arabanın sallandığını hissedebiliyor musunuz yada motor duruyor mu? Yani oyununa göre değişir tabi ama bu tür oyunlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Pedaldan kaynaklanan özel bir his yok. Yalnızca debriyaj pedalı olduğunu hissettirecek sertlikte. Oyun olarak yalnızca live for speed oynuyorum. Onda da motorun stop etmemek için can çekişmesi force feedbacki yok. Ama tabi motor durabiliyo. Yine de kalkış bakımından gerçeklik duygunu pek tatmin etmez. Ama yarışırken vites değiştirme ve yarım debriyaj verme konularında falan son derece tatminkar. Pedalların yanında direksiyon da kaliteli ama. Çift motor olması gerçekten çok başarılı sonuçlar veriyor. Alalı epey oldu ama burnumu yaklaştırınca hala deri kokusu alabiliyorum. Yalnız eksi değer olarak: sıralı vitesi, vites kolundan değil de direksiyon arkasından kullanacaksanız vites değiştirdiğiniz pedalların direksiyonla birlikte dönmemesi daha iyi olurdu sanki. Gerçek hayatta gördüğümü hatırlamıyorum bu şekilde bir vites ama dediğim gibi olduklarını zannediyorum. Hatam varsa affola. edit: Vites koluyla ilgili hatırladığım bir şey: dükkanın birinde oynamıştım biraz, bendeki vitesten daha tatlıydı çıkarttığı ses ve daha az yavşak oluşu. Hatırlayamıyorum acaba benimki de mi öyleydi ilk aldığımda. Şiddetle tavsiye: bir yerde kutusu açılmış halde görürseniz gidin mıncıklayın, parmak izi içerisinde bırakın, bir de koklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 G25 , debriyajli 6 vites manuel $anzuman destekleyen oyunlarla cok guzel oynaniyor. $u anda debriyaj pedal sensivitysini ayarlayan oyun yok kanimca, ama gelecekte yapilacaktir. Kavrama noktasi konusunda live 4 speed i bilmiyordum mesela. Bazi oyunlar need 4 speed serisi falan G25 i direk taniyor, seviyor. Yurtdi$inda sipastik $eyler var ozellikle amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benim zamanında (NFS-3 oynarken) snoopy markasında bi direksiyonum vardı. Oyun desteklemedi sonra kutusuna kaldırıp biyerlere koydum. Sıfır duruyo zavallıcık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Overseer said: direksiyon ve pedallardaki özeni vites kutusuna da gösterselerdi ya şunun. %50sinin geri vites bozuluyo. gittikçe tepkisi yavaşlıyo arada tepki vermiyo falan. azcıkta dirençli bi vites yapsalardı ya. varsın fiyatı artsın deseydik biz de. vites için forumlarda (racing central olabilir belki) bi iki ufak mod var. ama garantiyi anında bozar hani.. yay sıkıştırma vs gibi şeyler. ben yapmadım tabii. ecci ve forcedyn ın iyi vitesleri var. ama benim bildiğim en krallarından birisi lightning sst'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ecci ler cok pahali ya. yani yazik abi o kadar da degil hani, herkesin agzi sulaniyo tabi onlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 öle yaw. zati sim için geliştirilen her kaliteli ürün bir öküz fiyatına satılıyor. g25 ulaşılabilir bir aralıkta satılan iyi bir olduğu için logitechi kutlamak lazım aslında. yoksa sim severler hâlâ salak saçma aletler ile takılıyor olacaklardı. gerçi donanımı tam olarak destekleyen oyunların sayıları artsa ürünlerin de çeşiti artar, fiyatları azalır. mesela seitek'in direksiyonları çok kötü değildi. biraz daha kassalar bi g25 benzeri ürünü de onlar çıkartabilirler. işte destekleyecek oyun sayısı çok olmalı ki alacak adam %100 kullanabilsin, para verdiğine değsin. oyun sayısının çok olmamasından dolayı yakın gelecekte de bayağı egzotik, pahalı, yan ürünler olarak kalmaya mahkumlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 araştırdım gördüm bende g25 hakketen momo'nun çok üstünde bir ürün ama el mecbur momo alacam galiba. zaten simlerde öyle aman aman pro bir oyuncu değilim, belki daha ustalaşınca değiştiririm donanımımı. sormak istediğim momo kullanmış varsa aranızda pedalları nasıl? bide rally oyunlarına dayanır mı bu alet benim speedlink sırf cmr yüzünden haşat olduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben araştırırken ralli oyunları için g25 kasış oluyo precision isteyen oyunlarda kullanımı daha iyi demişlerdi. ralli için momo ideal diyolardı. manipüle etmeyim seni şimdi ben aldım gayet güzel ralli oynuyorum ama default setting de momoyla rahat edersin netteki incelemelere göre falan. (duyduğumun yalancısıyım kendim test etmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dasaaa said: vites için forumlarda (racing central olabilir belki) bi iki ufak mod var. ama garantiyi anında bozar hani.. yay sıkıştırma vs gibi şeyler. ben yapmadım tabii. ecci ve forcedyn ın iyi vitesleri var. ama benim bildiğim en krallarından birisi lightning sst'dir. zaten ilk seferden sonra garantiye götürmeyip kendim tamir ettim vites kutusunu (3 kez bozuldu toplam =P). 1 ay uğraştırıyolar ömür mü yeter =P. çok saol arıycam ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 said: ralli oyunları için g25 kasış oluyo direksiyonun açılarını düşürün. hepiciği budur. yoksa default 900' ile oynamak cidden zor olabiliyor. ama diğer taraftan çift motor ile zemini diğerlerine göre über hissediyorsun. bayağı bir kontrol sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 arkadaşlar en sonunda siparişini verdim momo'nun hayırlı olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben pek tutmuyorum ama umarim begenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 G25ten sora en iyisi o gibi geliyo bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sorun da orada zaten. G25 o fiyat araliginda alternatifi olmayan bir urun de ondan. yani logitech in butun direksiyonlarini kurduk zamaninda, hepsi oyuncak gibi i$te. ama nispeten iyi bi secim momo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 arkadaşlar bu momo'nun direksiyonu çok sert yaf. döndürmek çok zor bi ayarı fln yok mu bu dönüşü kolaylaştırmak için? bide grid momo'yu desteklemiyor mu force feedback çalışmadı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 driverları yükledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 wingman yükle, orada FF (force feedback işte) ayarları ve diğer ayarları vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 wingman yüklenmiyor ya hata veriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 messenger plus var mı? sdfsdfdf hata ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 daha doğrusu wingman dediğiniz "Logitech® Gaming Software 5.02" bu mu oluyor? yoksa başka bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Mr_Hand said: messenger plus var mı? sdfsdfdf hata ne ki? yok hallettim hatayı da wingman hangi software onu çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 onu da yükle istersen wingman'in diğer yazılımlarını da yükle [baba sizde google yok mu? arat bir wingman logitech diye] ahanda hatta şurası senin dediğin download kısmısı. http://www.wingmanteam.com/latest_software/latest_soft_main.htm wingman'in aparatlarından diğerlerine de bak home'dan, beğendiğini kur gitsin işte.. momo center bişiyidi de vardı mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar