senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 logitech momo kalitesinde ve yakın fiyatlarında başka ürün var mı? debriyajlı olması tercih nedenidir (g25 demeyin sakın içim gidio her gördüğümde :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 g25ten başka debriyajsız... g25 al :P ben baya araştırdım, fiyat performans bakımından en mantıklısı momo idi fakat parası çok geldi, bunu aldımdı, sorun yaşamadımdı, ama sıkıldım kenarda duruyo, yeni araba oyunu bekliyo :D http://www.hitbox.com.tr/index.php?page=urun_detay&kat=1&alt_kat_id=127&id=3604 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 momoda debriyaj var mı ki ya? G25ten başka debriyajlı bişey bilmiyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sadece g25 biliyorum ben de evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 http://www.fanatec.de/html/index.php?id=230&lang=en bu varmış debriyajlı bide benim de gördüğüm buydu. yalnız türkiyede bu arkadaşı bulmak imkansız heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 oha en az G25 kadar orgazmik cihazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ebayden bulmak imkansiz olmasa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 şurada bi sürü marka yazdım. toplamı 3sf bişi zaten http://forum.paticik.com/read.php?6,3469934,page=1 tabii yüksek meblağlar ödeniyor. paso oynamayacaksanız, toz tutacaksa o parayı hiç vermeyin derim. ha bi de g25'in ikinci elini arayın fanatec+kargo vs yerine. daha ucuza düşürebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bencede yüksek para ödemeye değmez bir süre sonra insanın hevesi kaçıyor duruyor öyle kenarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 KHaRoN said: Ebayden bulmak imkansiz olmasa gerek? ebaydan daha doğrusu yurtdışı online alışveriş yapmaktan acaip korkuyorum ya gümrükte kalırsa ya elime gelmezse ya gelince hasarlı olursa vs diye keşke zamanında alsaymışım g25i 380lere kadar gerilemiş fiyatı. şimdi 400üstü şimdi her yerde. dasaa bu g25i 2.el alsak deadzone fln çıkma ihtimali yok mu. bi ton para saydıktan sonra direksiyonun boşa dönmesi hoş olmaz ki illa da vardır adam oynamış satıyorsa. bende speedlink vardı işte direksiyon güzeldi gaz fren pedalları alabildiğine dandikti yalnız bide çok rally oynadığımdan haşat oldu alet bi sağa bi sola çevirmekten şimdi force feedback saçmalıyor düz yolda bile zangır zangır titremeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bide momo ile g25 direksiyonları arasında aradaki fiyat farkına değecek bir fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 +evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 @senko: ne alırsanız alın deneyip alın valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 değme mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 de ben sadece direksiyonu kastettiydim pedal seti ile vites kutusunu deil. arada ne gibi teknolojik farklar var g25 ile momo'nun direksiyonları arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 G25 daha fazla dönüş çapına sahip en basitinden. bi de malzemesi daha dayanıklı sanırım, metal aksam falan var direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 momo tek motorlu diye biliyorum g25 çift. Force feedbacki daha iyi alırsın çift motor ile. g25 900' dönüşe sahip. momo'yu bilmiyorum. ayrıca g25'in direksiyon çapı momo'dan daha büyük sanırım. edit:çapları aynıymış.. ve evet g25'in malzemesi feci momoya göre.. biri rubber öteki leather.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 senko said: şimdi 400üstü şimdi her yerde. üstüne biraz daha koy araba al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Bende ağlayayım bari emektar ms sidewinder ile takılıyorum. Hoş bana yetiyor zaten öyle araba yarışı falan pek oynayan biri olmadığım için. G25 baya güzel bişey profilo'da kurcuklama fırsatım olmuştu. Birde onu player seatmi ne denilen bişeye oturtmuşlar tadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 biz oyun simulatorleri yapiyoruz. G25 di$indaki butun direksiyonlar cocuk oyuncagi. g25 alinan hazzi katliyor. tavsiyem = 50" HDTV + ps3 + Collin McRae Dirt + G25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yapma yaf o kadar fark var mı momo ile g25 arasında. bende tam kafama koyduydum şimdilik momo alıyım g25 ucuzlayınca bende para biriktirince onu alırım diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 said: G25 di$indaki butun direksiyonlar cocuk oyuncagi. ekleme yapalım tr'de satılan direksiyonlar içerisinde G25 di$indaki butun direksiyonlar cocuk oyuncagi. yoksa sıvılılar vs var, hayvan gibi eğlenceli -ÖKKÜZ GİBİ PAHALI- süper aletler ama g25'i ikinci el şansınızı deneyin bence. eğer çok hırpalanmamışsa performansını koruyacaktır. ha bi de g25 çıktığından bu yana hemen hemen aynı fiyatta kaldı. fazla ucuzlamasını beklemeyin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 direksiyon ve pedallardaki özeni vites kutusuna da gösterselerdi ya şunun. %50sinin geri vites bozuluyo. gittikçe tepkisi yavaşlıyo arada tepki vermiyo falan. azcıkta dirençli bi vites yapsalardı ya. varsın fiyatı artsın deseydik biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Youtube'da bir iki G25 videosu izledim de hayran kaldım. Çok tatlı bir şeymiş. Gerçi onun fiyatına gerçek araba alınır ama olsun... :p Benim debriyajla ilgili bir sorum olacak. Oyunlar debriyaj pedalını ne kadar simule edebiliyor? Gerçek arabadaki vites hissini veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar