Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şimdi bir direksiyon alsam

senko

Öne çıkan mesajlar

g25ten başka debriyajsız...

g25 al :P

ben baya araştırdım, fiyat performans bakımından en mantıklısı momo idi fakat parası çok geldi, bunu aldımdı, sorun yaşamadımdı, ama sıkıldım kenarda duruyo, yeni araba oyunu bekliyo :D http://www.hitbox.com.tr/index.php?page=urun_detay&kat=1&alt_kat_id=127&id=3604
Sosyal ağlarda paylaş

şurada bi sürü marka yazdım. toplamı 3sf bişi zaten
http://forum.paticik.com/read.php?6,3469934,page=1

tabii yüksek meblağlar ödeniyor. paso oynamayacaksanız, toz tutacaksa o parayı hiç vermeyin derim. ha bi de g25'in ikinci elini arayın fanatec+kargo vs yerine. daha ucuza düşürebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:
Ebayden bulmak imkansiz olmasa gerek?

ebaydan daha doğrusu yurtdışı online alışveriş yapmaktan acaip korkuyorum ya gümrükte kalırsa ya elime gelmezse ya gelince hasarlı olursa vs diye

keşke zamanında alsaymışım g25i 380lere kadar gerilemiş fiyatı. şimdi 400üstü şimdi her yerde.

dasaa bu g25i 2.el alsak deadzone fln çıkma ihtimali yok mu. bi ton para saydıktan sonra direksiyonun boşa dönmesi hoş olmaz ki illa da vardır adam oynamış satıyorsa.

bende speedlink vardı işte direksiyon güzeldi gaz fren pedalları alabildiğine dandikti yalnız bide çok rally oynadığımdan haşat oldu alet bi sağa bi sola çevirmekten şimdi force feedback saçmalıyor düz yolda bile zangır zangır titremeye başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

momo tek motorlu diye biliyorum g25 çift. Force feedbacki daha iyi alırsın çift motor ile. g25 900' dönüşe sahip. momo'yu bilmiyorum. ayrıca g25'in direksiyon çapı momo'dan daha büyük sanırım. edit:çapları aynıymış.. ve evet g25'in malzemesi feci momoya göre.. biri rubber öteki leather..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
G25 di$indaki butun direksiyonlar cocuk oyuncagi.

ekleme yapalım
tr'de satılan direksiyonlar içerisinde G25 di$indaki butun direksiyonlar cocuk oyuncagi.

yoksa sıvılılar vs var, hayvan gibi eğlenceli -ÖKKÜZ GİBİ PAHALI- süper aletler ama g25'i ikinci el şansınızı deneyin bence. eğer çok hırpalanmamışsa performansını koruyacaktır.

ha bi de g25 çıktığından bu yana hemen hemen aynı fiyatta kaldı.

fazla ucuzlamasını beklemeyin bence..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...