ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Abi bak kılıçkuruk olarak geçiyordur al onlardan ama yanına japon falan alma geçinmiyorlar sonra pangarsus(yanlış yazdım galiba) köpek balığı yani onlardan da alabilirsin bayağı dayanıklıdır ayrıca arada coşarlarsa manyak haraketler yapıyorlar. Sonra Lepistes lerde iyidir fazla dayanıklı olmamalarına karşın çok iyi yavru veriyorlar yavruluğun varsa bir kaç tane lepistes al bence bir seferde 20-25 civarı yavru aldım 15 tanesi falan biraz büyüdü ama sonuç olarak 6 tanesi mi ne hayatta kalmıştı ve tam olarak büyümüşlerdi. Sonra 1 kaç hafta da bir de canlı yem verirsen balıkları boylu poslu olur.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 her hayvana dokunmak zorundamısın sevmek zorundamısın.. ben daha çok göz zevki ve dinlendirme amacı ile aldım.. eddy akvaryum küçük ancak idare eder yani olsun şimdi sıfırdan başlıyıcam şimdi kesin olarak 1 çöpçü alırım yada 2 komando çöpçü alırım çiftleşmeleri için ;) pengasus adı onun evet ona bakmıştım çok şirin gözleri.. şimdi ben bu kılıç kuyruk ve pengasus resimlerini vereyim birde köpek balıgı dediklerin bunlarmı diye; Kılıçlar bunlarmı kılıç kuyruk diye geçiyor.. Pengasus bu sanırım.. Bu kopek balıgı sanırım..[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Resimleri güzel bulmuşsun hepsi doğruda köpek balığı dediğim zaten pegasus yani 2side aynı balık. Bence Lepistes de al küçük küçük sevimli şeyler keratalar neyse sonra akvaryuma canlı bitki koyarsan iyi olur ama kılıçlar falan aç kalınca yiyor hayvan oğlu hayvanlar onca para verip şöyle havalı bir canlı bitki almıştım kılıç balığım yedi ! sen çok pahalı almazsın.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Kucukken (4-5) her hafta baliklarim oluyordu.Arastirmaci annem baliklari sevmek adina onlari sudan cikartip baliklarin yanagisindan optugumu soyledi hehehe ama kendimi katil gibi hissetmiyorum. En azindan sevililerek olduler. Alakasi ne? ,yok alakasi soyliim dedim :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hmm pek bitki bilmiyorum yetiştirmeyi.. pegasus çöpçü olarak geçiyor.. yani köpek balıgı ile arasında bayagı bir fark var cidden.. ama hepsi lepisten falan bir arada yaşayabilirmiki?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Abi valla bende Lepistes,pegasus,Çöpçü,Kılıçkuyruk hepsi bir arada yaşıyordu hatta bir kaç tane yavru bile vardı.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 peki yaşlımı büyükmü yani.. bilmem birde akvaryumun boyutu nasıl?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 tam hatırlamıyorum ama fazla büyük değildi[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Hey allahim. Yine kurcaladın bozdun forumlari balik balik diye.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Hey allahim. Yine kurcaladın bozdun forumlari balik balik diye.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Ben bir caniyim yıllardır sayılamamyacak kadar tavuk,balık,dana,koyun,inek,keçi, vb hayvanları hunharca çiynedim utanyorum artık yatağıma yattığımda koyun saymaya yüzüm kalmadı ühühühühü[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 estel ne diyorsun be.. ne alakası var.. taş gibi duruyor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Benimde bir zamanlar akvaryumum vardı içinde 2 çöpçü 4 papağan ( 2 si sarı 2 si sarıydı GS ) 4 tane de ismini bilmediim mavi balık vardı. Hepsi benim 2 senelik arkadaşım oldu yatağımın kenarında dururlardı.. Bir sabah kalktığımda onları ölü görmeye gönlüm kaldırmaz diye onları geri verdim..ölülerini görmediğim için mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hmm buda iyi tabi bende en sevdiğim fanusta yaşayan biberim olunca sabah okula giderken uhuhu :( gunlerce ahlamıştım :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hmm buda iyi tabi bende en sevdiğim fanusta yaşayan biberim olunca sabah okula giderken uhuhu :( gunlerce ahlamıştım :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Volfied, 20 April 2003 17:48 tarihinde demiş ki: *!Elindeki tavuk burgere bakar* TAVUK KATİLİ OLDUM BÖHÜHEE hasbiiin[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... zuh zuh burda iptal oldum ya hehueh[hline]Yok lem imza fln...De get! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Orc sen dersde almıyon ha olduruyosun ıste hayvanları anla artık bırak yasasın satıs yerınde zavallıcıklar:) Sen git kedi kopek besle kirpiyide estele birak ustune otursun.[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 kişisel sataşmalar yapmayalım lütfen. Fantazilerine beni alet etme. Kirpilerimden birini verebilirim çok istiyorsan sana üstüne oturmak için.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ben kirpini istiyorum mu dedim?[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Sen kirpiler hakkinda o kadar fantazi kuruyorsan sana bir kirpi vereyim dedim. Ben teklif ediyorum. Kendi fantazilerini benim uygulayacağımı sanma evladım.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Valla hayatimda hic kirpi besleymek gibi bir fantezim olmadi olanlar dusunsun gerisini.[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bir sürü insanın okuduğu, yorum paylaştığı bir forumu kendi kişisel zevkin ve insanlara saldırı ihtiyacın için kullanma. Kullanacaksan da beni alet etme. Seninle bu konuda burada tartışıp sana prim sağlamayacağım.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Estel benim attigim ufak bir lafı nasıl bu kadar buyutuyorsun anlamiyorum senin orclorda olan satasmalarini da biliyoruz simdi sen o satasmalarini prim saglamak icinmi yaptın? istersen link de vereyim bir kac tane?[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 kisisel zevk ne alaka? insanlarin saldiri ihtiyaclarimi var birbirlerine? Kendini birine prim saglayacak kadar buyukmu goruyorsun?[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 21 April 2003 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar