Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balıklarım :'(

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Abi bak kılıçkuruk olarak geçiyordur al onlardan ama yanına japon falan alma geçinmiyorlar sonra pangarsus(yanlış yazdım galiba) köpek balığı yani onlardan da alabilirsin bayağı dayanıklıdır ayrıca arada coşarlarsa manyak haraketler yapıyorlar. Sonra Lepistes lerde iyidir fazla dayanıklı olmamalarına karşın çok iyi yavru veriyorlar yavruluğun varsa bir kaç tane lepistes al bence bir seferde 20-25 civarı yavru aldım 15 tanesi falan biraz büyüdü ama sonuç olarak 6 tanesi mi ne hayatta kalmıştı ve tam olarak büyümüşlerdi. Sonra 1 kaç hafta da bir de canlı yem verirsen balıkları boylu poslu olur.[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

her hayvana dokunmak zorundamısın sevmek zorundamısın..
ben daha çok göz zevki ve dinlendirme amacı ile aldım..
eddy akvaryum küçük ancak idare eder yani olsun şimdi sıfırdan başlıyıcam şimdi kesin olarak 1 çöpçü alırım yada 2 komando çöpçü alırım çiftleşmeleri için ;)
pengasus adı onun evet ona bakmıştım çok şirin gözleri..
şimdi ben bu kılıç kuyruk ve pengasus resimlerini vereyim birde köpek balıgı dediklerin bunlarmı diye;

Kılıçlar bunlarmı kılıç kuyruk diye geçiyor..

Pengasus bu sanırım..

Bu kopek balıgı sanırım..[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)

Sosyal ağlarda paylaş

Resimleri güzel bulmuşsun hepsi doğruda köpek balığı dediğim zaten pegasus yani 2side aynı balık. Bence Lepistes de al küçük küçük sevimli şeyler keratalar neyse sonra akvaryuma canlı bitki koyarsan iyi olur ama kılıçlar falan aç kalınca yiyor hayvan oğlu hayvanlar onca para verip şöyle havalı bir canlı bitki almıştım kılıç balığım yedi ! sen çok pahalı almazsın.[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
Sosyal ağlarda paylaş

Kucukken (4-5) her hafta baliklarim oluyordu.Arastirmaci annem baliklari sevmek adina onlari sudan cikartip baliklarin yanagisindan optugumu soyledi hehehe ama kendimi katil gibi hissetmiyorum. En azindan sevililerek olduler. Alakasi ne? ,yok alakasi soyliim dedim :D[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hmm pek bitki bilmiyorum yetiştirmeyi..
pegasus çöpçü olarak geçiyor..
yani köpek balıgı ile arasında bayagı bir fark var cidden..
ama hepsi lepisten falan bir arada yaşayabilirmiki?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde bir zamanlar akvaryumum vardı içinde 2 çöpçü 4 papağan ( 2 si sarı 2 si sarıydı GS ) 4 tane de ismini bilmediim mavi balık vardı.
Hepsi benim 2 senelik arkadaşım oldu yatağımın kenarında dururlardı..
Bir sabah kalktığımda onları ölü görmeye gönlüm kaldırmaz diye onları geri verdim..ölülerini görmediğim için mutluyum
Sosyal ağlarda paylaş

Orc sen dersde almıyon ha olduruyosun ıste hayvanları anla artık bırak yasasın satıs yerınde zavallıcıklar:)
Sen git kedi kopek besle kirpiyide estele birak ustune otursun.[hline]

With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Estel benim attigim ufak bir lafı nasıl bu kadar buyutuyorsun anlamiyorum senin orclorda olan satasmalarini da biliyoruz simdi sen o satasmalarini prim saglamak icinmi yaptın?
istersen link de vereyim bir kac tane?[hline]

With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

kisisel zevk ne alaka?
insanlarin saldiri ihtiyaclarimi var birbirlerine?
Kendini birine prim saglayacak kadar buyukmu goruyorsun?[hline]

[Bu mesaj THARKAS tarafından 21 April 2003 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...