Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Evet dun akvaryumumun aylık bakımını yapıyordum.. Yaptım ısınmasını bekliyordum akvaryumumun.. Isınmış sonra attım 10 neon 2 japon 1 çöpçü.. Gece 2ye kadarda normaldi.. Sabah bir baktım su bulanık.. 2 sevgili japon bir köşede neonların biri ısıtıcı yanında diğerleri ise değişik bir biçimde suyun dibine çökmüş çöpçü ise ısıtıcı arasında cama yapışmış gibi kalmış.. *!Balık katili oldum* *!Ağlar*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Nası kıydın !? inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum. Kalpsiz ruhsuz katil seni![hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 *!Elindeki tavuk burgere bakar* TAVUK KATİLİ OLDUM BÖHÜHEE hasbiiin[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIm katil, katilsin sen nasıl canlarına kıydın o minik güzel yaratıkların[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Volfied, 20 April 2003 17:48 tarihinde demiş ki: *!Elindeki tavuk burgere bakar* TAVUK KATİLİ OLDUM BÖHÜHEE hasbiiin[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... hahaha[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Abi bu balık besleyenlerin kaderi galiba ben ilk aldığımda çok yemek vermekten 8 balığımı öldürmüştüm. Bence kılıç besle abi mükemmel balıklar 1 hafta aç kalabiliyorlar(bizzat denedim) öyle kolay kolay ölmüyorlar en iyisi kılıç derim.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 kılıç bakarım :( yarın yeni balık alıcam :( poff :( nasıl oldu inanmıyorum :( yazık oldu cidden akşama dogru suyla birlikte bahçeye gömücem :( altlarıda patlamış boyle :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Volfied, 20 April 2003 17:48 tarihinde demiş ki: *!Elindeki tavuk burgere bakar* TAVUK KATİLİ OLDUM BÖHÜHEE hasbiiin hay... aciktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 volf ne alakası var?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bak yazik oldu baliklara. Kirpi falan baksaydin hiç problemin omicakti.Hazir haşlanmişken baliklar al onlari at tavaya şöyle iki çevir una bulayip. sora yanina bi salata. bi büyük biraz beyaz peynir kavun.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 20 April 2003 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 lan estel ben nediyorum sen nediyorsun..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Aman kirpi mirpi çocuğu iyice zarara sokacaksınız :D ( :-P ) Orc ben sana dememişmiydim git bikaç kitap al oku akvaryum bakımını öğren, birlikte rahatça yaşayabilen balıklar koy akvaryuma diye? hı? Cansız nesne değilki bu deneme yanılmayla bulasın, katil seni! :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 gülme yaw :( hmm acaba bu kılıçlar kılıç kuyruk falan diyemi geçiyor :( uhuhu :( katilim :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 lakabım şimdide balık katiline çıkacak pof :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ben de tavuk katili olacam üveresburg o da hayvan oda hayvan abicim alaksı budur[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 evette ben beslemek için alıyorum bir hata sonucu olduruyorum neyse.. :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 benımde basıma gelmıstı ısıtıcı acık unutmusum sonuna kadar geldıgımde olmustu hepsi :([hline]+ Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Sorun bende galiba o konuda her türlü hayvan zevkini anlarım bööle sana karşılıkv erebilecek hayvan sevgisin ama balık sevgisini anlayamam hayvanı suyas girip okşuyamıyosum sudan çıkarsan ölücek dokunmak istersin kaçar oyun oynayamazsın dooru dürüst bi zevki yok olayın yani benimalığım olsa ve ölse üzülmem ama bi kedim olsa, köpeğim olsa ve ölse üzülürüm[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 tabikide.. balık diyince aklımıza tek akvaryum falan mı geliyor? yani yunus falanda bir balık türü değilmi onu eğitemezmisin tabiki uçtum bakımı falan zor ancak bazı balık turlerini egitmen mumkun tabiki onu aç bırakarak vs. vs. ben bir japon eğitmiştim yemek yöntemi ile..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: orc_lord, 20 April 2003 18:36 tarihinde demiş ki: yani yunus falanda bir balık türü değilmi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hmm dogru yuzen memeli :( pof.[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 baligi ne kadar egitebilirsin ki? halkadan falan mi atlatacan? Orc sen ama akvaryumu temizlerken uzakta durmalari seklinde egitebilirsin. Böylece haşlanmazlar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 abi grr![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Estel_Anorien, 20 April 2003 19:10 tarihinde demiş ki: baligi ne kadar egitebilirsin ki? halkadan falan mi atlatacan? Orc sen ama akvaryumu temizlerken uzakta durmalari seklinde egitebilirsin. Böylece haşlanmazlar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] lem estel warya kopardın beni aksam aksam... iyiydi walla.. bu arada geçende bende böle bi yası yasmıştım ama ordada demiştim zaten bu balık olayı bana göre saçma! alsam alsam sadece göz zevki için yada nebilim işte evin / iş yerinin dekorasyonuna katkıda bulunması için olabilir.. En güseli köpek abicim.. arkadaşın dediği gibi sevemion, oynayamıyon, dokunamıyon-alıpta dokunsan ölüo.. ooo işkence...köpeği ise al koynuna yat! istediğini öğret paşalar gibi! [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 20 April 2003 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 neyse düzeltmişsin :) [Bu mesaj EarS tarafından 20 April 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar