Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 holy'i istememe olayı degil o da ii kaleci siz hill gris kender üclüsü fazla agır kaçıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 apexin nasıl oynadıgını bilmiyorum onuda soyluum alın dynayı o zmn... Hangisi daa ii bilmiom :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hill ile tora'nın beraber olma isteği meclisten döndü[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Bathory, 05 Mayıs 2004 14:50 tarihinde demiş ki: holy'i istememe olayı degil o da ii kaleci siz hill gris kender üclüsü fazla agır kaçıcak ya kender le holy birer kalede olcak nasılsa ayrıca grisle angelusu yada saboyu deiştirelim isterseniz onlar beraber oynuyo hep die dokunmak istemedim...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 holy,tora ve angelus'u bilmiyorum nasil oynuyorlar ama bisi farketmez kalabilir boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ben illa angelus'la olacam diye bişey yok ama genelde iyi anlaşıyoruz diye beraber oluyoduk. takım dengeleri için bu ilişkiyi bitirebilirim. artık zaten elektrik almıyodum angelustan[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 1.)Takım1:Kenderleme-hill-tora-arcane-gris-dynamic Takım2:Holy-Sabo-Angelus-bathory-babacum-apex 2.)Takım1:Kenderleme-hill-tora-arcane-sabo-dynamic Takım2:Holy-Gris-Angelus-bathory-babacum-apex(bu da sırf kosan takım oldu :) )[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 yok merak etme ben o kadar kosamiyorum dengelenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 sen ve holy(kaleci) haricinde hepsi kosuo :D bu arada secin iki kadrodan birini...yada baska kadrolara da acıgım bu kotu olmus falan deip germein beni yeni takım kurun yazın...(ama benle hill aynı takımda olan takımlar kurun)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 @tora: sen ve hill'i ayıracaz lamı cimi yok @phalanx: abi daha yeni atıp kazandın, son maçı da kaybettin. nolcak yaw[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: PhalanX, 05 Mayıs 2004 15:12 tarihinde demiş ki: Ya beyler ben kazanan takımdan olmak istiyorum ona göre kurun kadroyu her maç 10 atıp kaybetmek istemiyorum artık hehe en son hangi macta kendi sahana girdin?[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. [Bu mesaj _Tora_ tarafından 05 Mayıs 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: PhalanX, 05 Mayıs 2004 16:14 tarihinde demiş ki: Tora,takımların dengesizliği ile benim defansa gelmemin ne alakası var yok ya ben olesine laf attım kızma :D yoksa biliosun sen benim bitanecik inzaghimsin :D :D :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Azmodai, 05 Mayıs 2004 16:21 tarihinde demiş ki: ondan inzhaghi degil olsa olsa Saffet Sancakli olur. deme ole alıncak simdi :P grisim ne guzel inzaghi gibi kendi etrafında donuyo sonra 3 kişi arasına girio pas werip arkadaslarını zahmete sokmuyor sonra orasından burasından sut cıkartıp gol atıo:D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 yalnız kimse saat 7-8 arasının 8 milyon olduğu sorunsalını takmamış ben hatırlatayım dedim :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Azmodai, 05 Mayıs 2004 16:29 tarihinde demiş ki: Kal'li saffet. :) bana uyar :D :D :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. [Bu mesaj _Tora_ tarafından 05 Mayıs 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 SONUC OLARAK MACI NE ZMN YAPCAZ KARAR WERİN!!![signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Cuma 7-8 olmasın gelemem üzgünüm 1- hem 2 kat para vereceğiz aynı maça 2- hemde 8-9 halısaha maçım var dereağzında ışınlanmam lazım. Cumartesi 6-7 olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bana da uyar inşallah[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 beyler bu maç baştan aşağı yalan :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 cumartesi 6-7 al hemen -1- Takım1: kenderleme-tora-babacum-angelus-arcane-gris Takım2: holy-hill-apex-sabo-bathory-dynamick -2- Takım1: kenderleme-hill-arcane-babacum-gris-sabo Takım2:holy-angelus-apex-bathory-tora-dynamick -3- Takım1:kenderleme-hill-dynamick-tora-apex-babacum Takım2:holy-angelus-sabo-bathory-gris-arcane[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: DynamicK, 05 Mayıs 2004 19:59 tarihinde demiş ki: cumartesi 6-7 al hemen -3- Takım1:kenderleme-hill-dynamick-tora-apex-babacum Takım2:holy-angelus-sabo-bathory-gris-arcane +1 :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Hehe olm varya maç falan yapamayacağınız ahanda şuraya yazıyorum...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 CUMARTESİ 6-7 MODA ALDIM şimdi takımları ayarlayalım[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 Mayıs 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 -1- Takım1: kenderleme-tora-babacum-angelus-arcane-gris Takım2: holy-hill-apex-sabo-bathory-dynamick -2- Takım1: kenderleme-hill-arcane-babacum-gris-sabo Takım2:holy-angelus-apex-bathory-tora-dynamick -3- Takım1:kenderleme-hill-dynamick-tora-apex-babacum Takım2:holy-angelus-sabo-bathory-gris-arcane Bunları oylamaya sunalım arkadaşlar numaralar üstünde seçiminizi yapınız[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ehehe o saatte sahaya meteor düşecek olmadı yandaki binadan bi tane meteoroloji mühendisi atlayacak sahaya intehar edecek...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar