Batido Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 1 kalvye ve mouse ile aynı anda 2 bilgisayar kullanmak gibi bisey mumkunmudur eger mumkunse bunu nasıl yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 basit bi hub var bunun için, takıyosun iki bilgisayar ver bi klavye/mouse/ekranı bu zımbırtıya, üzerindeki bi düğmeyle istediğin bilgisayara anında değişiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ayni networke bagliysa bilgisayarlar ayri bir donanima bile ihtiyac yok. http://synergy2.sourceforge.net/ http://cdriga.kfacts.com/general/synergy-or-how-to-control-two-computers-with-a-single-keyboard-and-mouse/2005/11/07/ adresinde de bir kullanici dusuncelerini paylasmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 anahtar kelime kvm switch. bendeki ctrl tuşunu floodlarsa pc değiştiriyo. tabi bunda extradan tek monitör olayıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bu iş donanımla çok daha pratik oluyo valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 aslında benim istedigim sey biraz daha farklı 2 ekran olucak ve 2 bilgisayarı aynı anda kullanıcaksın ctrlye basıp oburune gecme gibi bisey olmucak ornegin word actım 2 makinada word acıcak ne yazarsam 2 makinada aynı anda yazıcak fln gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 WoW oynayacak 2 karakterle aynı şeyleri yapacak herhalde, Youtube videolarına heveslenme tuto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bunun tam tersini yapmak mumkun mu =) ? tek bi bilgisayarı iki klavyeyle kontrol etmek, boyle iki farklı gamepad gibi, birbiriyle cakısmıycak falan... edik: @batido, senin istedigin sey icin boyle bir sey buldum... http://www.kvmswitchdirect.co.uk/acatalog/KVM_Switch_Direct_1_user_controlling_2_computers_11.html buradaki "Aten 2 Port USB2.0 KVME Switch with Audio Support" icin aynı anda kontrol edebiliyor diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Baggio said: WoW oynayacak 2 karakterle aynı şeyleri yapacak herhalde, Youtube videolarına heveslenme tuto. evet aynen bunu yapmak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 elesso said: anahtar kelime kvm switch. bendeki ctrl tuşunu floodlarsa pc değiştiriyo. tabi bunda extradan tek monitör olayıda var. Adsl ustunden kullan da goreyim seni, nasil sac bas yoluyosun = p Normal kurulumlari 20 ser dakika suren 3 sunucu 6 saatte kurdum bu zimbirtilarla. synergy gibi bir yazilimin yerini tutamaz kesinlikle. Ozellikle linux ortaminda (yazilimlari cok dandik). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kfg said: bunun tam tersini yapmak mumkun mu =) ? tek bi bilgisayarı iki klavyeyle kontrol etmek, boyle iki farklı gamepad gibi, birbiriyle cakısmıycak falan... edik: @batido, senin istedigin sey icin boyle bir sey buldum... http://www.kvmswitchdirect.co.uk/acatalog/KVM_Switch_Direct_1_user_controlling_2_computers_11.html buradaki "Aten 2 Port USB2.0 KVME Switch with Audio Support" icin aynı anda kontrol edebiliyor diyor...çift mouse oluyor; usb-to-ps2 convertor bulursan sanırım çift klavye de olur. bu aradaç ift mouse olunca tek pointer oluyor çakışıyor tabi, ama çift klavye olunca çakışmaz sonuçta, koordine yazabilirsin iki klavyeyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Evet klavye de oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 aha o olay iyiymis, benim amac yazı yazmaktan ziyade co-op gh3 oynamak gerci ehueh... ama oluyorsa iyi yaw, gerci ghwt alcam sanırım, o zaman bi olayı kalmayacak, gec kaldım ogrenmek icin =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar