Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes , İnek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir Çiftçi Üç Nokta Motor şirketinden yeni bir E sınıfı Mersedes alır. Standart ekipman olmayan ekstraların fiyatından rahatsız olmuştur.
Bir süre sonra Üç Nokta Motor un yöneticisi kendi hobi çiftliği için çiftçiden bir inek alır.

Çiftçi aşağıdaki faturayı düzenler:
Fatura:
1 inek (standard versiyon) tabanfiyat $ 2.400
2 renkli (Black/White) ekstra $ 150
Deri kaplama $ 100
Yaz kış kullanım için süt depolama $ 50
4 tane süt musluğu,her biri $12,50 dan $ 50
2 tampon, boynuzda biter,tanesi $ 17,50 $ 35
Sinek vurucu, yarı otomatik $ 30
Doğayla dost ekzos katalizörü $60
Her türlü hava ve arazi koşulu için botlar $ 100
2 devre fren sistemi (ön ve arka bacaklar) $400
Çeşitli korna melodileri $ 135
Gözler , HALOJEN $ 150
Farklı yakıt kullanabilme imkanı $ 1.250
Toplam $ 4.910[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 08 Mayıs 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bana maille geldi çalmışsın bilmemne yapmayın:)[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
Mercedes almayan pek kavriyamaz espriyi :) adamlar kultablasina para aliyorlar desem anlasilabilir herlade ben mesela o ozelligi atladigim icin kultablam yok arabada haha cidden diyorum o yuzden sigarayi biraktim haha

Hatta ilk mercedesimde unutup otomatik koltuk ayarlamayi elle ayarlamak zorunda kalmistim surekli koltuklari. Bu sefer aldigimda aman dedim unutmayacam bu sefer isaretledim otomatik koltuk diye sonra araba geldi baktım sadece surucu koltugu otomatik gelsim kafayi yiyecektim. hehe O yuzden fıkrayi ayri bir sevdim desem yalan olmaz.
Mesaj tarihi:
dayi cok haklisin yani bizde mercedes aldik bu kadar kokulmez yani 200.000 € para verdik degdi desen degmedi. evet bizdede kultablasindan para aldilar emme manifoldundan bile para istediler, meme yapmayan platin olsunmu diye bile sordular olsun dedik boyle bir fatura ile ciktilar karsimiza ama bi kere almistik[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hehehe
geçende E serisi mercedesler BMW 5 serisinden pazar payını ele geçirmek için değişik bir yol izliyordu.

Mercedes in araçları E serileri türkiyeye full donanım lan geliyor, ve BMW 5 serisinin çıplak hali ile aynı paraydı.

Yani deri koltuk , üstü açılır için ekstra para verip alacağınız BMW nin fiyatı

Zaten hali hazırda Full donanım olan E serisinden kat kat daha fazlaydı.

Full E serisi fiyatı Çıplak 5 serisi ...

İlginç bir strateji doğrusu.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
aslında gayet mantıklı, eğer bilinçli bir kullanıcıysan sadece istediğin özelliklere istediğin kadar para verip kafana göre takılıyosun. neresi kötü ki bunun? tamamen customized bir otomobilin oluyor.
adam dese sadece şu fiyattan satıyorum şu şu özellikler var diye, daha iyi olmayacağı kesin.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
ahahha :D
soruyorlardır belki :D
Motor olsun mu iterek veya yokuş aşagı mı kullancaksınız :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
  • Yeni Oluştur...