alperozg Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 c: nin içinde gizli olarak bu uzantılı dosyalar oluşturuyor. burdan baktığımda Windows Live Messenger Log File diyor, gitgide de çoğalıyorlar, rahatsız etmeye başladı beni :) silmekte sakınca var mıdır? yada log file olduğuna göre silmek daha mı faydalı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 notepad gibi bir text editörüyle açmayı dene öncelikle. gerçekten log dosyası mı öğrenirsin. log dosyası ile silmekte sorun olmaz. hem log dosyasıysa muhtemelen live messenger içerisinde bir yerden ayarlanıyor olabilir, log tutmaması için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 denedim notepad le gözüken birşey değil, abuk subuk şeyler çıkıyor, neyse siliyorum ben messenger ı bozmam heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yok, log dosyasıysa bozmaş bir şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar