Thalion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Arkadaşlar, bir süre önce içinizden bazılarına News ekleme yetkisi verdik, aradan 2-3 hafta geçti neredeyse ve hala sadece 2 kişiden 1 news eklendiğini gördüm.. News ekleme yetkisi olan arkadaşların haftada en az 1 news post etmeleri gerekmekte. Bunlar dışında yeni gelen patch'ler vs. var bunların siteye eklenmesi gerekmekte.. Aktif olarak çalışmak isteyen arkadaşlar var ise lütfen benimle özel mesaj aracılığıyla irtibat kursunlar.. Bir süre daha aktif olmayan yazar arkadaşların staff'dan çıkartılması konusunda bir çalışma yapabiliriz. Siteye uzun zamandır benim koyduğum yazılar dışında gelen yazı olmadı.. Lütfen biraz aktif olursak sevinirim..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 valla bayaa bi RL problemle uğraştığım bu son 3 haftada oyuna dahi giremedim ama çarşamba günü bomba gibi dönüyorum :P[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Thalion bana versene news olayını ben ekliyim...Nasıl olsa biliyosun bilgisayar basındayım butun gun..Buraya topic acmaktansa :)[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bizim Sphere bolumunde de olsa keske boyle bir inactive temizlik calismasi :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar