Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 fiftye kolbastı oynatacaklar yakında hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 herif sempatik tipe bak paso gülüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 cado said: yanlız okadar alay geçmişsiniz felan ama acun cok fena para götürdü bu hafta sonunda:) dün güncel başlıkları full bu başlık kaplamıştı acun bence para goturmedı kaptırdı :D bi sitede 500000 falan verdi diye duymustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hayatımda gördüğüm EN EN EN EN YAPMACIK program oldu. Alayına kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bugün izleyemedim ya sdfsd noldu ne kadar götürdü ramiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 30k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sevende sevmeyende itici bulanda çekici bulanda izledi harbi reyting rekoru kırdı nasıl kazanmadı allah aşkına ya gördük işte hepimiz izledik bi çoğumuz sevmedik ama izledik önemli olan onlar için bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Fiftiye lafım yok ya. Acun ve o izleyiciler. Resmen tiksindim hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 fifti gene iyi dayandı ya , orda bi tip var sinir oldum amigo gibi bi anda tezahurat başlatıo :D adam bişi sölicek...HAYDI FIFTI HAYDI FIFTI HAYDIIII TAM ZAMANI TAM ZAMANI SIMDI dio ordan bi tip , adam izlio böle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ahauahah adamlar resmen fırsatçılık yapıp paranın gözüne vurmuşlar kolpa fifty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 unutmadan; kazım > 50 cent :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 fede said: 500 ytl versinler orda kıçımı açarım ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kazımdamı gitmiş lan o kolpa party'ye 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 fiftizede.. o da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kazım sahte fiftisentmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kazımın yanındakilerede maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 FromTheHell said: kazım sahte fiftisentmiş hahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bu herıf millet alkıslayınca kendını alkıslarken bitek banamı orangutan gibi geliyor, maymunlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 said: Demet Akalın, "Bacak boyunda bir adamı getirmişler. Bir de 2 bin 700 YTL hesap ödedim" dedi ohhhhh valla içimde yağlar ballar eridi:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yani İsveç çam kütüğü gibi zenci gelse lafı olmayacak asdasassasdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 KRİZ VAR HALK AÇ ANLAYAMIYORUM PARA HAYDAN GELİP HUYAMI GİDİYOR O KADAR AÇ İNSAN VAR EKMEK BULAMIYOR BİZDEKİ BU YABANCI HAYRANLIĞINA HARCANAN PARALARI AKLIM ALMIYOR DİNLEMEK İSTERSEN HERŞEY VAR GÖRMEK İSTEMELERİ BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR DİNİMİZ YARDIMLAŞMA ZEKAT KONUSUNDA HER KONUDAN ÇOK FAZLASINI KURANIKERİMDE BAHSEDER HEMDE BİRÇOK AYETTE ONU GÖRMEZLERSE BİRŞEY OLMAZ YARDIM EDİLMEZSE BİRÇOK VATANDAŞIMIZ AÇLIKTAN ÖLEBİLİR İSLAM KAFA KAĞIDINDAMI KALACAK DİNİMİZDE ZEKAT KONUSU NEDEN ÇOK AYETTE DÜŞÜNELİM. adam kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 alakası yok belki ama zamanında acun firardadan bi kamera arkası :) spocan http://www.youtube.com/watch?v=GgJtXQapSzU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 what kind of holding bu abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar