teote Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Sphere Serverda; 1 )New e tıkladığımızda Gelen pencereden bahsediyorum.Advance Warior.Mage Hazır skill secilen ekran.Ben Sadece Skill Listesinin gelmesini istiyorum STR DEX İNT secimlerinide istemiyorum.prof. dosyasından degısıtırınce sadece advance kalıyıor. 2 )Oyunun içerisinde Ekranın ustunde (novada vardı)Acılıp kapana bilen Menu vardı paperdoll map skill help falan yazıyordu bu menuyu ben nasıl eklerım clientin ozelliğimi yoksa sphere denmı ayarlanıyor. Sphere 55i Client ise 2.0.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 1. hakkında bi fikrim yok ama 2. scriptlerden oldugun biliyorum. Script yazman gerekir..[signature][hline][b]Erkekler müjdeee!! Abazalıgınıza son! Tamamı silikondan yapılmıs, ten hissi veren bir yumusaklıga sahip oldugu idda edilior.. Denemek isteyenler icin fiyatı us$ 60... DIRDIR YOK! HASTAYIM YOK! BASIM AGRIYO YOK! ISTEDIGIN POZISYONU DENE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Scripti bir yerde bulma ihtimalim yok mu?Ne diye aratmalıyım?Script yazma işinne yeni başladım(çokta başarılı olşudugm soylenemez.)Paticik.com un serverındada vardı sanırım. [Bu mesaj teote tarafından 08 Mayıs 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 1-O işlemleri Prof.txt den Değiştirceksin 2-Sorun için Ise Onun Scriptle Ilgisi Yok Ama Scriptinide Yazabilirsin 55ide.Onun Sphere 99x üstü (Aos Destekliyen) ve Client 3.0.8 Üstlerinde O MenU Kendiliğinden Cıkar Client ve Sphere in Özelliklerindendir..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Sphere 99x'e gerek yok eger sunucunuzda 3.0.6 ve ustu client'larla giri$ yapilabiliyorsa o menu kendiliginden cikar zaten.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: RaVena, 09 Mayıs 2004 00:01 tarihinde demiş ki: 1-O işlemleri Prof.txt den Değiştirceksin 2-Sorun için Ise Onun Scriptle Ilgisi Yok Ama Scriptinide Yazabilirsin 55ide.Onun Sphere 99x üstü (Aos Destekliyen) ve Client 3.0.8 Üstlerinde O MenU Kendiliğinden Cıkar Client ve Sphere in Özelliklerindendir.. Pox.txt den nasıl degıstırecem hepsini siliyorum gene advance cıkıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar