Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DK unholy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Blood olarak oynuorum ama item yetersizliği vs derken 1.3k dps üzerini göremedim herocilerde

unholy olarak şansım nedir ve nasıl bir talent gerekmekte. daha fazla dps yapılabilir mi?
Mesaj tarihi:
single target blood daha iyi gibi. 1.3k yapıyorsan talentlar veya rotationda sorun olabilir. unholy heroicler vs için daha iyi olabilir, herşeyi aoeliyoruz zaten
Mesaj tarihi:
Sırasıyla Plague Strike > Icy Touch ( eğer çoklu mob varsa üstüne bir pestilence ) > yoksa single target da 2 tane Heart Strike > üstüne Scourge Strike ki bu sürede 60 runic power gelince Unholy Blight..bunu tekrar edebilirsin
Mesaj tarihi:
blood rotasyonunu hiç boşluk olmadan yapabiliyorum ama unholy'de bir boşluk oluyor hep unholy blight sonrası. ps-it-bs-bs-ss-ub sonrası rotasyon nasıl ilerliyor cd beklemeden?

bu arada tri-spec dual wield buildlerden birini demenizi de tavsiye ederim. çok rahat 2,5k üstü dps görülebiliyor heroiclerde.
Mesaj tarihi:
bu akşam arena sonrası bakalım tekrar unholy'ye dönebilirim. bu arada heroic'te çok rahat 2,5k görülüyor demiştim ama training dummy'de 3,5k falan oluyordu lvl 80 target için (tri-spec dw hakkında konuşuyorum)
Mesaj tarihi:
Dynun said:
Yok boşluk olmuyor. Arada en fazla 2sn tuşa basmıyosun 2 rotasyonda bir.

PS- IT - BS - BS - UB - SS SS SS vs kitlenince DC

UB den sonrasını anlamadım
3 ss nasıl vuruoruz?
Mesaj tarihi:
bugun bi hc de denicem unholyi. su an çok güzel critler ve dmg lar çıkarıyor. normalde 2.8k crit görüoken en fazla şimdi 3.8 k görüorum. bugun deneyip sonucları anlatırım
  • Yeni Oluştur...