ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Blood olarak oynuorum ama item yetersizliği vs derken 1.3k dps üzerini göremedim herocilerde unholy olarak şansım nedir ve nasıl bir talent gerekmekte. daha fazla dps yapılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Kesinlikle daha fazla dps yaparsın hatta senden itemi iyi olanı bile geçersin o derece 17/0/54 gibi bir talent build yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 single target blood daha iyi gibi. 1.3k yapıyorsan talentlar veya rotationda sorun olabilir. unholy heroicler vs için daha iyi olabilir, herşeyi aoeliyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Yok ya Phlox , Single Target da bile daha iyi olabiliyo blood , belirli itemlar alınınca 7-8k scourge strike görüyorsun çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 peki skill rotasyonu nasıl olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sırasıyla Plague Strike > Icy Touch ( eğer çoklu mob varsa üstüne bir pestilence ) > yoksa single target da 2 tane Heart Strike > üstüne Scourge Strike ki bu sürede 60 runic power gelince Unholy Blight..bunu tekrar edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 blood strike demek istiyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ne yazık ki şu an unholy, tek hedef üzerinde de blooddan iyi durumda. En çok kullanılan spec 17/0/54. Blizz DK class forumlarında da görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 blood rotasyonunu hiç boşluk olmadan yapabiliyorum ama unholy'de bir boşluk oluyor hep unholy blight sonrası. ps-it-bs-bs-ss-ub sonrası rotasyon nasıl ilerliyor cd beklemeden? bu arada tri-spec dual wield buildlerden birini demenizi de tavsiye ederim. çok rahat 2,5k üstü dps görülebiliyor heroiclerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Yok boşluk olmuyor. Arada en fazla 2sn tuşa basmıyosun 2 rotasyonda bir. PS- IT - BS - BS - UB - SS SS SS vs kitlenince DC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bu akşam arena sonrası bakalım tekrar unholy'ye dönebilirim. bu arada heroic'te çok rahat 2,5k görülüyor demiştim ama training dummy'de 3,5k falan oluyordu lvl 80 target için (tri-spec dw hakkında konuşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Dynun said: Yok boşluk olmuyor. Arada en fazla 2sn tuşa basmıyosun 2 rotasyonda bir. PS- IT - BS - BS - UB - SS SS SS vs kitlenince DC UB den sonrasını anlamadım 3 ss nasıl vuruoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bs'ler death rune oluyor ve cooldownları tamamlanıyor diğerleriyle beraber. zaten 1 unholy 1 frost rune de açık duruyor. ard arda çakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 SS = scourge strike deil mi ben mi yanlıs biliorum? bu arada DC nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 death coil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 lvl kasarkene en iyi tree hangisi su an blood oynuyorum fena sayılmaz cat cut crit cıkıyor falan ama merak ettim yine diğer treeleri denemdiğim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bugun bi hc de denicem unholyi. su an çok güzel critler ve dmg lar çıkarıyor. normalde 2.8k crit görüoken en fazla şimdi 3.8 k görüorum. bugun deneyip sonucları anlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bi de scourge strike glyp'hi al, %25 şans olsa da Disaeseri kendisi yenilenmiş görünce insan mutlu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 evet o disease tazeleme olayı sağlam baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yanına da Death strike Glyp takıyosun ki Olur da canın azalırsa, DS critliyo 3-5k hp dolduruyosun, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar