Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 evet, Canon EOS 400D tavsiye edermisiniz? yanında 18-55 kitiyle birlikte yarın almayı düşünüyorum. eksilerini ve artılarını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 etmem hem eskidi hem kitle gelen objektif şeyim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 999 ytle alacaktım kitli haliyle. değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 800 e al değebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hehe peki, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 400d kullanıyorum uzun uzun yazamayacağım ama diyeceğim şu ki nikon d80 almak çok daha mantıklı. 400d alırsan bir de objektif parası vermen gerekecek. D80ler ise 18-135 lens ile geliyor. Bir süre idare eder seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 al gayet iyi makina. Kit lens yerine 50mm 1.8 al, aynı paradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Öeah bir senede neredeyse yarı fiyata düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 2 bucuk sene önce 2bine yakın bi fiyatta almıstm vay be. makinayı öneririm ama objektifi alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 geçen sene eylül-kasım gibi kit olarak 1100 ytl ye satılıyordu. neresi inmiş ? nikon d80 var bende, şu an alacak olsam d90 alırım. canonların bu fiyat aralığındaki aletlerinde BENCE iş yok. ileri seviyede çok iyi aletleri var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 alma. spot ölçümü bile yok o body'nin. sony a200 öneririm. büyük ölçüde iso sorunu giderilmiş ama hala diğerlerinden geride, ama en keskin fotoları sonyde alırsın. ayrıca ucuza minolta lensler bulup lens eti yapabilirsin. ya da paran varsa "carl zeiss" denen muhteşem optikleri kullanabilirsin. yanında gelen lensleri baya iyi(diğer kit lenslere göre tabi). 18-70mm ve 55-200 ya da 18-70mm ve 70-300mm. bu halleriyle 800ytl falan olması lazım www.bhphotovideo.com eğer sony almam dersen de nikonun d80'i alabilirsin iyidir. sony ile aynı sensörü kullanıyolardı sanırım. bir de şey var. makineyi birinin önermesinden çok senin eline alıp sevmen önemli, yoksa hep aklın diğerinde kalacak, makineni sevmeyeceksin, taşımayacaksın, içinden gelmeyecek, sonunda da bi kenara atacaksın... öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Nerde 1.1? O fiyata ancak spot alan gördüm ben, hep 1.5k ytl falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 az önce bursadaki media markt açılışından geldim. en öndeydim. stok 20 tane vardı. aldım bir tane bakalım, kullanıcam artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Selam, Ben kullanıyorum. Kit lens dandik evet ama çoğu kere işimi de gördü ;) Giriş seviyesi için iyi bir seçenek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bende kullaniyorum. Eger 18-55'le alacaksan alma. Baya dandik bir lens o. Ben analog makinamin lensini kullaniyorum ve cok cok ucuza aldim makinayi Cin'den o yuzden memnunum, boyle Cin gibi bir secenegin varsa al ama turkiyeden alacaksan biraz daha para kas, daha iyi bir makina al 40D gibiyn. Nikon d80 guzel makina daha once Canon aliskanligin yoksa onuda alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 teşekkür ederim ama zaten cihazı dün aldım :) (bkz: başlıktaki ilk mesajı okuyup cevap yazmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar