Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canon EOS 400D

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

alma.
spot ölçümü bile yok o body'nin.

sony a200 öneririm. büyük ölçüde iso sorunu giderilmiş ama hala diğerlerinden geride, ama en keskin fotoları sonyde alırsın. ayrıca ucuza minolta lensler bulup lens eti yapabilirsin. ya da paran varsa "carl zeiss" denen muhteşem optikleri kullanabilirsin. yanında gelen lensleri baya iyi(diğer kit lenslere göre tabi). 18-70mm ve 55-200 ya da 18-70mm ve 70-300mm. bu halleriyle 800ytl falan olması lazım
www.bhphotovideo.com

eğer sony almam dersen de nikonun d80'i alabilirsin iyidir. sony ile aynı sensörü kullanıyolardı sanırım.

bir de şey var. makineyi birinin önermesinden çok senin eline alıp sevmen önemli, yoksa hep aklın diğerinde kalacak, makineni sevmeyeceksin, taşımayacaksın, içinden gelmeyecek, sonunda da bi kenara atacaksın...

öyle
Sosyal ağlarda paylaş

Bende kullaniyorum. Eger 18-55'le alacaksan alma. Baya dandik bir lens o. Ben analog makinamin lensini kullaniyorum ve cok cok ucuza aldim makinayi Cin'den o yuzden memnunum, boyle Cin gibi bir secenegin varsa al ama turkiyeden alacaksan biraz daha para kas, daha iyi bir makina al 40D gibiyn. Nikon d80 guzel makina daha once Canon aliskanligin yoksa onuda alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...