Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cfosspeed kurmak.

münazara

Öne çıkan mesajlar

Utorrent kullanıyorum açıkkende surf yapmak istiyorum ama imkansız.Cfosspeed kullanırdım eskiden işe yarıyordu.Formattan sonra kullanmadım.Az önce kurmak istedim fakat 2saat net sorunu yaşadım.Kurulmadığı gibi üstüne bir de bağlantım gitti.

Nasıl kuruluyor bu ayarları nedir? Kurarken hata veriyor Devam Et Yüklemeyi iptal et seçeneği çıkıyor ama hangisini seçersem seçeyim aynı hatayı vermeye devam ediyor?

ayrıca sizce etkili mi cfosspeed?
Sosyal ağlarda paylaş

Etkili derken dl hızını falan arttırıyor mu diye soruyorsan,hayır zaten bandwith üstü hızı alamazsın,olan bandwithi kullanmak için de aslında böyle programlara gerek yok.

uTorrent'i 80kb ye kitleyip sörf yapabilirsin(1mbit için konuşuyorum) ama bu site değiştirmediğin sırada hız kaybına neden olur.(Misal şuan bu yazıyı yazarken firefox bağlantı kullanmıyor ama uTor'u kitlersen her halikarda 80 de kalır halbuki şuan 100 kullanılabilinir.)

Ama program kullanırım uğraşırım diyorsan NetLimiter kur firefox'a 20kb falan grant verirsin resim olmadığı sürece sörf hızında can sıkıncı bir düşüş yaşanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

cfosspeed bu olaya yarıyor tam olarak. programlar arasında ihtiyaca göre bağlantıyı paylaştırıyor. bi yandan download yaparken online oyun açıp gereken hızı paylaştırabiliyor. ama cfosspeed i kaç kere denediysem kuramadım. hatta bir sitede görmüştüm zamanında, efektif kullanabilmek içni programın kendisini adjust etme olayını beklemek lazımmış. o da 1 hafta kadar sürüyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bakalım böyle deneyelim. Sanırım bende clientten dolayı uploadı 1kb a çektim download hala sınırsızda.
ama benim istediğim şey tam olarak cfosspeed gibi trafik olayı. Eskiden kullanıyordum çok memnundum birşey yapmadığım zaman downloada yükleniyordu ama sayfa açınca downloadı kısıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen ben kullanıyorum. ben öyle bandwith yok packet falan filan terim tabir kelimeler bilmem. ama anladıgım kadarıyla internet üzerindeki bağlantı trafiğini packetleri falanları filanları bi düzene sokuyo daha saglam performans almanı saglıyo. en azından ben yüklediğim zamandan beri öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

cFosSpeed - Faster Internet with Traffic Shaping

Traffic Shaping for everybody!

cFosSpeed is a Traffic Shaping driver for DSL modems and routers.
It works on Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 Server and
Windows Vista.

Internet acceleration and advanced Traffic Shaping for

USB DSL Modems
LAN DSL Modems
Routers
ISDN Cards
Cabelmodems

Features:

- Dynamic up- and downstream Traffic Shaping
- Status window in both numerical and graphical display (with multiple skins)
- Highly responsive when used with Peer-to-Peer networks like eMule Kazaa,
BitTorrent
- Fully compatible with conventional PPPoE drivers

- Self-calibrating, self-optimizing
- Automatic router detection
- Freely configurable priority classes (with five already preconfigured)
- Traffic Shaping parameters, all adjustable on the fly
- Comprehensive diagnosis and logging options
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...