münazara Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Utorrent kullanıyorum açıkkende surf yapmak istiyorum ama imkansız.Cfosspeed kullanırdım eskiden işe yarıyordu.Formattan sonra kullanmadım.Az önce kurmak istedim fakat 2saat net sorunu yaşadım.Kurulmadığı gibi üstüne bir de bağlantım gitti. Nasıl kuruluyor bu ayarları nedir? Kurarken hata veriyor Devam Et Yüklemeyi iptal et seçeneği çıkıyor ama hangisini seçersem seçeyim aynı hatayı vermeye devam ediyor? ayrıca sizce etkili mi cfosspeed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Etkili derken dl hızını falan arttırıyor mu diye soruyorsan,hayır zaten bandwith üstü hızı alamazsın,olan bandwithi kullanmak için de aslında böyle programlara gerek yok. uTorrent'i 80kb ye kitleyip sörf yapabilirsin(1mbit için konuşuyorum) ama bu site değiştirmediğin sırada hız kaybına neden olur.(Misal şuan bu yazıyı yazarken firefox bağlantı kullanmıyor ama uTor'u kitlersen her halikarda 80 de kalır halbuki şuan 100 kullanılabilinir.) Ama program kullanırım uğraşırım diyorsan NetLimiter kur firefox'a 20kb falan grant verirsin resim olmadığı sürece sörf hızında can sıkıncı bir düşüş yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 cfosspeed bu olaya yarıyor tam olarak. programlar arasında ihtiyaca göre bağlantıyı paylaştırıyor. bi yandan download yaparken online oyun açıp gereken hızı paylaştırabiliyor. ama cfosspeed i kaç kere denediysem kuramadım. hatta bir sitede görmüştüm zamanında, efektif kullanabilmek içni programın kendisini adjust etme olayını beklemek lazımmış. o da 1 hafta kadar sürüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 modeminiz usb ise işe yaramıyor bu arada (ya da tam tersi unutmuşum sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ethernet ve wirelessta yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Upload'u da kilitlemen lazım, hepsini uTorrent'e verince olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ben utorrente uploadu 5kb yapıyorum hayvanlar gibi surf yapıyorum. sorun yok, online oyun oynanmıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 utorrent'te upload'ı 5 yapınca otomatik olarak download hızın 10 kb ye düşmüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 cık, biraz düşme oluyor tabi de. 225 max download hızım 210 a fln düşüyor. pek sorun değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hmm bakalım böyle deneyelim. Sanırım bende clientten dolayı uploadı 1kb a çektim download hala sınırsızda. ama benim istediğim şey tam olarak cfosspeed gibi trafik olayı. Eskiden kullanıyordum çok memnundum birşey yapmadığım zaman downloada yükleniyordu ama sayfa açınca downloadı kısıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 şahsen ben kullanıyorum. ben öyle bandwith yok packet falan filan terim tabir kelimeler bilmem. ama anladıgım kadarıyla internet üzerindeki bağlantı trafiğini packetleri falanları filanları bi düzene sokuyo daha saglam performans almanı saglıyo. en azından ben yüklediğim zamandan beri öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yezid said: modeminiz usb ise işe yaramıyor bu arada (ya da tam tersi unutmuşum sdf) usb de de çalışıyor. 4 senedir kullanıyorum, vazgeçilmezimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 eee nasıl kuruyorsunuz. Torrentte uploadı kıstım ama downloadda kısılıyormuş 20kb a düştü. Ben cfosspeed i kurar kurmaz net gidiyor. zaten tam olarak kurulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 zaten soruyor kurarken keseyimmi diye. kesiyorsun sürücülerini kuruyor. akabinde finish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hmm yükleyebildim şimdi forumda biraz farketti sanki.95kb ile çekerken rahat geziyorum. İnce ayar yapmak gerekir mi yoksa default ayarları yeterli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ayarlardan programlara öncelik tanıyabiliyorsun. örneğin ben sürekli 100 ile indiririm aynı zamanda winamp ile radyo dinlerim. zaten 2-3 gün kendini ayarlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 belirtildi mi bilmiyorum bu program 1mbit ve üstü hızlarda tavsiye edilmiyor ,readme fln zımbırtısında yazar ,ben sitesinde görmüştüm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 said: cFosSpeed - Faster Internet with Traffic Shaping Traffic Shaping for everybody! cFosSpeed is a Traffic Shaping driver for DSL modems and routers. It works on Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 Server and Windows Vista. Internet acceleration and advanced Traffic Shaping for USB DSL Modems LAN DSL Modems Routers ISDN Cards Cabelmodems Features: - Dynamic up- and downstream Traffic Shaping - Status window in both numerical and graphical display (with multiple skins) - Highly responsive when used with Peer-to-Peer networks like eMule Kazaa, BitTorrent - Fully compatible with conventional PPPoE drivers - Self-calibrating, self-optimizing - Automatic router detection - Freely configurable priority classes (with five already preconfigured) - Traffic Shaping parameters, all adjustable on the fly - Comprehensive diagnosis and logging options Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 programı yükleyip işler kötü giderse hemen silmeyin bu arada, kalibre olması 2-3 gün sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar