AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Hayallerimin solundan yürüyorum ağır ağır Bu gece senden uzakta her şey Ayın yüzü tutmuyor görünmeye Adadığım yeminler utanıyor Tutulmaz bir yeminle Genizler yanıyor dudaklarımı araladığımda Metruk bir sabaha gebe tüm yıldızlar Sevemedim belki Belki doğamadım O sabah gibi ıssız Şimdi gülüyorum Umut ediyorum Bıraktığın gibi her şey Bekliyorum Ama hangi saksıya koysan Şimdi Biraz Eğreti Dururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Çok ama çok güzel olmuş. Sanırım şu sıralardaki duygusallığımdan olacak, son kısımlara geldiğimde gözlerim doldu. Hep böyle yaz AthleT.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hem şair hem atlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 pekaziz said: Çok ama çok güzel olmuş. Sanırım şu sıralardaki duygusallığımdan olacak, son kısımlara geldiğimde gözlerim doldu. Hep böyle yaz AthleT.. Teşekkür ediyorum. Biraz daha toparlanmam lazım. Alkol iyi bir şey değil, buna eminim. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 tadı damak ta kaldı. güzel dizeler. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 gece gece uzulduk durduk yere. cok guzel olmus tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar