Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 awakening'i almayıp şöle bişi düşündüm. http://www.wowhead.com/?talent=hZ0xxcZxfeuVgoxkrhRt ankh talenti herhangi bi ölümden sonra çok işe yarıo gibi gelio bana %20 fazla manayla başlamak tek pot içilen combatlar için önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 iyide druid i mage i paladini priest i ne iş yapar ben raidde ne poison ne disease kaldırdığımı hatırlamıyorum bence gereğide yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o senin slackerlıgın kusura bakma. druidin görevi curse silmek senin görevin heal atmak olur mu öyle şey. ha bi de paladinle priest da curse silemez kusura kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 mage siler sorun bu değil ki sonuç olarak o totem olmasa gene bunu yapabilecek insanlar her daim raidde var aman allahım bunuda yapmalıyım dememek lazım buna karşılık nature's guardianın çoğu zaman wipe ile kill arasındaki ince çizgiyi çektiğini gördüm natures swiftness ile atılmış healing way'in healing way talenti ile tankı ipten aldığınıda gördüm ank ın cd si erken dolduğu için combata dönen shamanlarla dönen fight da gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ben de bazı fightlarda bossun attıgı curse leri silerek fightı döndürdüğümü gördüm, %15 fazla int ile daha fazla heal attığımı gördüm, daha güçlü earthliving buffıyla daha iyi heallediğimi daha faydalı olduğumu gördüm %5 fazla crt ile hem daha fazla mana regen hem daha fazla crt heal gördüm. onu ne yapacaz o zaman? senin vermediklerin çok hayati talentler. anket açsan herhangi bi forumda 1 kişi bulamazsın o talenti savunan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 herkesin bir oyun stili var ben saygı duyarım ama ben bunun tbc versiyonuyla teronda tek başıma 23 kişi healledim ben healer olarak yapabileceklerimdense shaman olarak yapabileceklerime konsantre olmayı daha mantıklı buluyorum benim çok heal atmak yada crit atmak gibi ihtiyaçlarım yok ben stay alive,keep em alive diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 diğer buildlerle dene o olayı, daha kolay olur. ha ben challenge seviyorum diyosan talentsız da healleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 wow beta forumlarında pom pyro fikri ortaya atıldığında arcaneden mage olur mu combustion olmadan fire oynanır mı diye 50 safya laf edildi sonra neler olduğunu herkes gördü burada hata bende sanırım ben kendimi iyi anlatamıyorum,benim heal meter ı domine etme en yüksek heali atma hatta efektif bir healer olma gibi bir kaygım yok, bir shamanın talentsizde iş görüceğinede katılırım.Benim derdim işerin kötü gittiği herkesin içinden hay... wipe yedik dediği anda belki bir 30 saniyelik periodda ortaya çıkıp raid e iki nefes aldırıp toplarlanmasını sağlamak mana dibe vurduğunda ventte birinin hadi devam dediğini duyduğumda benim için iş bitiyor. kimse beğenmek zorunda değil denemeden yargılamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 iyi de dediklerini bu verdigin buildle yapmak daha olanaksız bizim verdiklerimizin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mighty_THoR said: kimse beğenmek zorunda değil denemeden yargılamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ne alaka simdi heh, denemenin bi anlamı yok. mal ortada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar