keyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ornegin bir tane kitap yarattim bu kitaba iki kere tiklandıgında sysmessage olarak yazılar gozuktukten sonra 4 saniye sonra baska bir yazı gozuksun ve more1'i 1 yapsın sonrada more1 1 olunca if else dongusuyle timer tigerında baska bir sysmessage yazı gozuksun istedim fakat yapamadım attr_can_decay verdim ON=@Dclick src.sysmessage merhaba 1 timer 4 on=@Timer if !() cont.sysmessage merhaba 2 more1 1 else cont.sysmessage merhaba 3 remove return 1 fakat olmadi??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 act.timer 4 dene veya attr yi attr_decay yap dene işte bişiler, cok uykum var su an gözüm kapalı girdim foruma nerdeyse :p[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 saolsın tazmanyak kotu kosullardada olsa bana cevap verdin ya o bana yeter :D [Bu mesaj kaan0489 tarafından 09 Mayıs 2004 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar