Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Selamlar , bu aralar pek takip edemiyorum. Kaydadeğer yeni çıkan (2002-2003 sonrası da olabilir) horror adventure oyunlar var mı bildiginiz? Video motion olabilir. Action / adventure istemiyorum :) İllaki hatırlayanlarınız çıkar gayet basarılı oldschool oyunlardan Phantasmagoria 1-2 , Harvester , Gabriel Knight - The Beast Within formatında , yeni cıkmıs horror adventure oyunlar ariyorum. Umarım halen uretiyolardir bu tip oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 alone in the dark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Silent Hill serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Action adventure istemiyorum yazmıstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Pardon görmedim onu 8-) Issız bir adaya kurulmuş otelde çözmeye çalıştığın bir cinayeti konu alan Sinking Island var. Yerinden fırlamasan da kimi sahnelerde geriliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bu utancla ya$ayamam, kopruden falan atlamam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 saol peka , indirmeye basladım :) video motion a benzemiyo ama sanirim artik o tip oyunlar uretmiyolar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ama myst veya riven oynayabilirsin, pek korku sayilmazlar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 onlarin tam isimleri o sekilde mi Esh? aradim bulamadim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Post Mortem geliyor aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 myst nası bilinmez ya, en mükemmel adventure serisidir bence. 5 oyun var seride (5.yi beğenmedim gerçi) http://en.wikipedia.org/wiki/Myst myst bilmeyen nesiller istemiyoruz! :p bikaç da tavsiye vereyim, eskilerden "black dahliha murder", shivers 1-2 oynayabilirsin yeni demişsin fakat bu tarz adam gibi oyun artık neredeyse yok bir de aklıma geldi, türk yapımı cthulhu temalı bir adventure vardı yeni sayılır, hatırlayamadım ismini bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dracula: Origin vardı galiba nasıl oyun bilemiyorum ama bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Myst bildigim kadariyla video motion degil , video motion olmayan oyunlari pek bilmiyorum klasikler disinda iste monkey island vs :) ama express bizzat ilgimi cekmis durumda 93 releasemis , o donem adventure oyunlari altın cagini yasadi resmen. guzel tesekkurler , bakayım ben buna bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dracula: Origin tam horror-adventure değil korkacağın pek bi yer yok ama adventure olarak güzeldir tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ascahisien said: Selamlar , bu aralar pek takip edemiyorum. Kaydadeğer yeni çıkan (2002-2003 sonrası da olabilir) horror adventure oyunlar var mı bildiginiz? Video motion olabilir. Action / adventure istemiyorum :) İllaki hatırlayanlarınız çıkar gayet basarılı oldschool oyunlardan Phantasmagoria 1-2 , Harvester , Gabriel Knight - The Beast Within formatında , yeni cıkmıs horror adventure oyunlar ariyorum. Umarım halen uretiyolardir bu tip oyunlar Scratches vardı oynadın mı bilmiyorum,benim hoşuma gitmişti epey tavsiye ederim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 söylediginiz oyunlari bulmakta zorlaniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 söledikleri oyunlardan hiç birinin abandonware olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar