Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Selamlar , bu aralar pek takip edemiyorum. Kaydadeğer yeni çıkan (2002-2003 sonrası da olabilir) horror adventure oyunlar var mı bildiginiz? Video motion olabilir. Action / adventure istemiyorum :) İllaki hatırlayanlarınız çıkar gayet basarılı oldschool oyunlardan Phantasmagoria 1-2 , Harvester , Gabriel Knight - The Beast Within formatında , yeni cıkmıs horror adventure oyunlar ariyorum. Umarım halen uretiyolardir bu tip oyunlar
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Action adventure istemiyorum yazmıstım :)
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Pardon görmedim onu 8-) Issız bir adaya kurulmuş otelde çözmeye çalıştığın bir cinayeti konu alan Sinking Island var. Yerinden fırlamasan da kimi sahnelerde geriliyorsun.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bu utancla ya$ayamam, kopruden falan atlamam lazim.
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 saol peka , indirmeye basladım :) video motion a benzemiyo ama sanirim artik o tip oyunlar uretmiyolar. :(
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ama myst veya riven oynayabilirsin, pek korku sayilmazlar ama..
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 onlarin tam isimleri o sekilde mi Esh? aradim bulamadim da
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 myst nası bilinmez ya, en mükemmel adventure serisidir bence. 5 oyun var seride (5.yi beğenmedim gerçi) http://en.wikipedia.org/wiki/Myst myst bilmeyen nesiller istemiyoruz! :p bikaç da tavsiye vereyim, eskilerden "black dahliha murder", shivers 1-2 oynayabilirsin yeni demişsin fakat bu tarz adam gibi oyun artık neredeyse yok bir de aklıma geldi, türk yapımı cthulhu temalı bir adventure vardı yeni sayılır, hatırlayamadım ismini bir türlü
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dracula: Origin vardı galiba nasıl oyun bilemiyorum ama bakmak lazım
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Myst bildigim kadariyla video motion degil , video motion olmayan oyunlari pek bilmiyorum klasikler disinda iste monkey island vs :) ama express bizzat ilgimi cekmis durumda 93 releasemis , o donem adventure oyunlari altın cagini yasadi resmen. guzel tesekkurler , bakayım ben buna bi :)
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dracula: Origin tam horror-adventure değil korkacağın pek bi yer yok ama adventure olarak güzeldir tavsiye ederim.
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ascahisien said: Selamlar , bu aralar pek takip edemiyorum. Kaydadeğer yeni çıkan (2002-2003 sonrası da olabilir) horror adventure oyunlar var mı bildiginiz? Video motion olabilir. Action / adventure istemiyorum :) İllaki hatırlayanlarınız çıkar gayet basarılı oldschool oyunlardan Phantasmagoria 1-2 , Harvester , Gabriel Knight - The Beast Within formatında , yeni cıkmıs horror adventure oyunlar ariyorum. Umarım halen uretiyolardir bu tip oyunlar Scratches vardı oynadın mı bilmiyorum,benim hoşuma gitmişti epey tavsiye ederim yani :)
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 söylediginiz oyunlari bulmakta zorlaniyorum :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 söledikleri oyunlardan hiç birinin abandonware olduğunu sanmıyorum
Öne çıkan mesajlar