Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben daha 1 yaşındayken oyun developer dı oyun hala developer oha ya![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 World of Warcraft yaklaşık olarak ne zaman çıkar ? Blizzard heralde diablo 2 zamanında yaptığı gibi abartmaz.Bu sene öss falan olduğu için starwars galaxies'i almadım bağri WoW öss den sonra yakın bir zamanda çıksa... (bana göre ayarlasınlar söliyim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 wow'u bu yaza yetistirmeye calisiolar diye biliyorum yani oyle duydum official bi bilgim yok[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Swg i oynadiktan sonra evime sony marka hic bir sey almamaya karar verdim...Elbette bir oyun hakkinda önceden fikir belirtmek cok sacma olsada eq2 nin güzel bir oyun olacagini hic sanmiyorum.Bence Ryzom(Open betada su an fakat haziran 10 da bitecekmis) wow veya moe cikana kadar güzel bir karar olabilir.[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben deli gibi wow bekliyorum. grafikler önemli değil mmo hasreti çekiyorum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 2Creel: Bazı ssler cidden kötü ama "güzelmiş" dedirten ssler de var. Bi de oyunu oynamış çoğu kişi ssler oyunun atmosferini yansıtamıo dio, aklında bulunsun..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar