pronoit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bugun oyun bir sebepten silindi şimdi yeniden kurdum ve gördüm ki 3gblik bir patch var ve blizzupdater gibi kaldığı yerden de devam etmiyor başka bir değişle bir kere de 3gb indirmek gerekiyor ki zor ne yapabiliyorim nette bir yerde var mı flasgetle falan indirebileceğim baktım bulamadım sağ olun hun empire'a da dün katılmıştım hehe yanaeth benim karekterin adı. umarım bir şeyler çıkar saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 nasıl kaldığı yerden devam etmez? o patchin parçalara ayrı olmasının olayı zaten kapanırsa eksikleri indirsin diye. en azından bende öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 3 gbyi indirir ya kaldigi yerden sadece biraz geriden basliyo 10 20 mb gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 dün akşam 70 mb inmişti o 3gblik patchten bugun sıfırdan başladı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yahu iki gblık kısmı indi ve patch artik download etmiyor ne arizaymış ya valla tüm oynama hevesimi kaçirdi salak şey yok mu bu dosyalari bi yerlerde upload edilmiş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Devam eder kaldığı yerden öyle saçmalık yok her seferinde baştan alıyo diye. Patcher da hata verdiyse çıkıp yeniden başlat, ben şahsen bir kere bile osrunla karşılaşmadım patchlerken, firewall fln sorun çıkarıyo olmasın bi kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar