Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vlc, bs player gibi programlar..

kingpin

Öne çıkan mesajlar

şurdaki soruna ek olarak bu programlar ile dizi veya film izlerken senkron sorunu yaşıyorum ortasında yavaşlıyor veya bi yavaşlıyor düzeliyor ses ve görüntü kayıyor vesaire eskiden böyle bi problem olmuyordu aynı makinada zilyon kez dizi-film izledim nedir bunun problemi? codec modec falan mı kurmak lazım hiç anlamıyorum o muhabbetleri

diskas .. dfd
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili sinemaseverler. K Lite Codec Pack tarzı piyasadaki tüm çözücü kodlayıcıların bir arada olduğu tek seferde yüklendiği bir takım paketler var. Bunlardan birini kurduğunuzda önceden hiç bir işe yaramayan Windows Media Player ile tüm video dosyalarını açabiliyorsunuz.

GOM, VLC, BS vb. tarzı ek programlar kurmak ve onların ayarları ile de uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz böylece.

HD Mkv dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

bence sorun codec sorunu diğer codec packlerini dene
çakışma sorunu fln olabilir aynı anda 2 3 farklı codec pack yüklüyse vs
ben de bir ara 1080p filmler kasıyordu sonra codec ayarlarını fln yaptım artık kasmıyor ama, nereden buldum hangi ayarları yaptım hatırlamıyorum
bence sorunu codec'te ara
Sosyal ağlarda paylaş

bence sorun hdd de olabilir zira kaç senelik pc windows'un kurulu olduğu hdd'nin ömrü yavaş yavaş sonlara geliyordur, doğaldır bunu tespit etmek için de 300 gb lik external hdd'mi partition magic ile bölüp windows kurucam onu denicem bakalım takılma oluyor mu olmuyor mu büyük ihtimal olmayacak bende yeni hdd almak durumunda kalacam :)
Sosyal ağlarda paylaş

CPU sorunu yaşıyor olabilirsin derim ki bi virus scan adware scan yap.Bunlar çaktırmadan çok kaynak yerler.

Bide HDD'de sorun olabilir diyorsan defragmantetion diye bir olay var (yazım yanış olabilir) Disk birleştiricisi var windowsun o yapar,bi onu dene.Bu disk birleştirme olayına tırtırık diye geçme,hiç yapmadıysan feci derecede fark eder.Biraz uzun sürer bi gece açık bırakarak yaparsın.

Ve en önemlisi,bütün codeclerini sil.Sadece 1 codec pack yükle. (Şahsen communty codec pack kullanıyorum .mkv'nin orjinal codecleri)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...