Werb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 wolcano heyecan yapma bende bi aralar bole heyecan yaptım cok cabuk sondu sen ne yaparsan yap birileri hep daha iyisini yapıo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Hehe Ilk Deneyimler Ve Sonuç Başarılı Olunca Sevinir Insan..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 selam arkadaşım. sanırım verdata olayında yenisin. bende sana yardımcı olayım dedim. şimdi transparan nasıl hazırlayacağını söyleyeyim: yukarda 3 farklı siyah resimler var. 1. background: arka planlar için kullanılan siyah resim, paperdoll v.s. gibi yerlerde kullanılır 2. black-blocker: animasyonlarda kullanılan siyah resim. (tam olarak bilmiyorum.) 3. transparan: bu da transparan siyah renktir. bunu koyduğun her paperdoll, trade ekranı v.s. gumplar transparan olur. mesala gump editle robenin bir yerine bu siyahlığı eklersen robe'nin altından adamın vücudu gözükür. transparan örneği: resimler ve bilgi için: www.ryandor.com forumlarına girebilirsin. Hex Editör hakkında da bilgi veriyim. ftp://www.bpsoft.com/pub/hw32v423.exe hex workshop'u indir. bence en iyi hex editordur. bir sorunun olursa ben yardım ederim.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır.Ünal: Healing nasıl kasılır? Samet: Şişe içerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Faust gump kodlarını biliorsan yaz istersen çünki araması yapmasından daha zor.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Hangi gump kodları?[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. Ünal: Healing nasıl kasılır? Samet: Şişe içerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Cok sagolun.. Simdilik herseyi yaptım ama makinama virus bulastı. Dun sabah 2 milyiona RW CD aldım. Silinebilen cd lerden. Eve gittim sphere, scriptler (yedek), connector vs.. yazdım cd ye. Conector'u yeniledim sildim cd yi tekrar yazıcaktımm..... VIRUS cıktı.. Nero cd de virus var diye yazmıyor. Virusu temizle beni sil, tekrar yukle diyor. Gittim ger iverdim cd'yi. Adam yoktu kız vardı onada bagırmak istemedim, dedim boyle boyle verdiginiz cd de virus cıktı! Kız aaa nasıl olur falan demeye basladı, dedim makinama bulastı butun pogramları mahvetti dedim. Verdim cd yi baska bitane daha aldım. Sozde DMS cd.. yol alsınlar...[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 upload et bence başka bi yere. cd falan kasma. virüs cdyede geçer zart zurt.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. Ünal: Healing nasıl kasılır? Samet: Şişe içerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Formatlıcam makinayı ama once su sphereyi scp leri connectoru flm cd ye yazmam lazım. Nortun anti-virus porgramını yuklucem[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Kolay Gelsin Bakalım ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 dostum tabe ilk olunca panik yaptım ama cözemedigim sorunlarda oldu oyüzden ben sevinmeyem de kim sevinsin sölermisiniz ehuhuh 2 geceden beri client ile ugraşıyom manyka resimler koydum ama verdata.mul yedeklemeyi unuutum dalgınlık işte :) :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar