Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Selamlar... Ben client editlemek istiyorum.. Bazı seyleri yaptım ama su arkadaki resmi degistiremedim. The Coder'in dediklerini aynen uyguladım ama bi sorun cıktı.. Sunu diyor. ERROR! select VERDATA destination. Bunun ney oldugunu bana acıklarsanız sevinirim..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas [Bu mesaj Diesel tarafından 06 Mayıs 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 config dosyasından verdatanın yerini göstericen. c:program filesultima onlineverdata.mul şeklinde..[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 GumPEditor'Ü İndirdiğinde İcinde Gumploc.cfg War İcindeki Dizinleri C:Program FilesUltima Onlinegumpart.mul C:Program FilesUltima Onlinegumpidx.mul C:Program FilesUltima Onlineverdata.mul Değiştir Ama Senin ultima Online Mesala D: De Kurulu Ozaman D:OyunlarUltima Onlineverdata.mul gibi yapıcaksın..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yuh ya bununda konusu açilirmi.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Tmm hallettim.. Simdi sıra client'in arka tarafındaki mavi alana. O alanı siyah yapmak istiyorum. Her yolu denedim ama bulamadım, oraya su resmi koymak istiyorum.. Cok guzel olucak ama su resim koyabilsem :)[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas[Bu mesaj Diesel tarafından 07 Mayıs 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bu remi koymayı denedim ama sadece resimde acık renkleri gosteriyor. Sizde deneyin gorun :) Bu arada avatarım nasıl?[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Diesel O Avatarını O CLienttaki Kalenin Arkasında Kalan Mavi Yere Koymak Istiyorsan Gumpeditoru Acıyorsun Load(Start) Basıosun Karşına Rakamlar Cıkıcak Ordan 5500 Buluosun Sağ tarafTa ResiM Cıkıcak Ona Sağ Tıklayıp Load Bitmap ... Ordan REsmini Seçicen ve Patchliceksin.. Ama O Resmin Cok Kücük Başka Resim Koyarsan Daha Güzel Durur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Aynen soylediklerini uyguladım dun aksam ama Resimde sadce acık tonları gosteriyor, siyah yerleri gostermiyor, siyah yerine clientin arkasındaki mavi yeri gosteriyor. Ben orayı simsiyah yapmak istiyorum. Yani anlıcanız. su gordsugunuz resmi komple oraya yapıstırmak istiyorum ve birde su resmi nasıl buyulturum bana yardımcı olun. asdfdasfdas[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Resmin Kücük Olduğu İcin Öle Oluyor. Transparanımsı Birşey Oluyor.. Biliyorum O Resmi Büyütmek Icin Ceşitli Grafik Programları War Paint Shop-PhotoShop-20/20 gibi... Bunun Gibi Programlarıda Burdan Bulabilirsiniz. [Bu mesaj RaVena tarafından 07 Mayıs 2004 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mynet'de mysitemde yapmayı denicem..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Resmi Bunun Gibi Programlar Dışında Büyütürsen Çözünürlüğü Gider .. Resim Kareleşmeye Başlar...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Anladım.. Ozaman daha buyuk bir resim bulamam gerekir. Bana guzel bir resimleri olan site soylermisin..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Fantastic Art[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Tskler...[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ow supermis said: RaVena, 07 Mayıs 2004 11:47 tarihinde demiş ki: Fantastic Art Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Güzel Bir Avatar Sitesi(Fantastic) Bu Arada Bronx Seni Tekrardan Görmek Cok Güzel..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 07 Mayıs 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ravena; siteler çok güzel saol.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Önemli Değil Canım Sizler Saolun..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 http://www.kirne.net/Public/Fantasy.asp[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ravena, siteler feci gercekten :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 evet yahu guzel hakketten resimler : ) bi de wizards.com da DD nin resimleri olcaktı bunlar kadar guzel olmasada : ) DDartgallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Saolun :) ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yakında TRT4 ten UO scripting dersleri verilecek bu gidişle. :] bu kadar da ayağa düşer mi yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sence bu iyimi kotumu?? ayaga dusermı ne demek biraz acarsan seviriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 eheuheuh hazır clienti editlercen sana bir aklı daha verem ben de dün denedim süper oldu şimdi bir yerden hex kodlarını acan bir program bul adı ne idi bakam hexedi.exe idi onunla sphereserv.exe ac ve ordan world save diye atarı oyaya sunu yaz Save Alınıyor Lutfen Bekleyiniz. Gercekten güzel oluyo problem cıkmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar