Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

client edit

Diesel

Öne çıkan mesajlar

Selamlar...

Ben client editlemek istiyorum..
Bazı seyleri yaptım ama su arkadaki resmi degistiremedim.

The Coder'in dediklerini aynen uyguladım ama bi sorun cıktı..
Sunu diyor. ERROR! select VERDATA destination. Bunun ney oldugunu bana acıklarsanız sevinirim..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas

[Bu mesaj Diesel tarafından 06 Mayıs 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

GumPEditor'Ü İndirdiğinde İcinde Gumploc.cfg War
İcindeki Dizinleri

C:Program FilesUltima Onlinegumpart.mul
C:Program FilesUltima Onlinegumpidx.mul
C:Program FilesUltima Onlineverdata.mul

Değiştir Ama Senin ultima Online Mesala D: De Kurulu
Ozaman D:OyunlarUltima Onlineverdata.mul gibi yapıcaksın..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Sosyal ağlarda paylaş

Tmm hallettim..

Simdi sıra client'in arka tarafındaki mavi alana. O alanı siyah yapmak istiyorum. Her yolu denedim ama bulamadım, oraya su resmi koymak istiyorum..

Cok guzel olucak ama su resim koyabilsem :)[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas

[Bu mesaj Diesel tarafından 07 Mayıs 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bu remi koymayı denedim ama sadece resimde acık renkleri gosteriyor. Sizde deneyin gorun :)

Bu arada avatarım nasıl?
[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas

Sosyal ağlarda paylaş

Diesel O Avatarını O CLienttaki Kalenin Arkasında Kalan Mavi Yere Koymak Istiyorsan Gumpeditoru Acıyorsun Load(Start) Basıosun Karşına Rakamlar Cıkıcak Ordan 5500 Buluosun Sağ tarafTa ResiM Cıkıcak Ona Sağ Tıklayıp Load Bitmap ... Ordan REsmini Seçicen ve Patchliceksin..
Ama O Resmin Cok Kücük Başka Resim Koyarsan Daha Güzel Durur ..
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen soylediklerini uyguladım dun aksam ama Resimde sadce acık tonları gosteriyor, siyah yerleri gostermiyor, siyah yerine clientin arkasındaki mavi yeri gosteriyor. Ben orayı simsiyah yapmak istiyorum. Yani anlıcanız. su gordsugunuz resmi komple oraya yapıstırmak istiyorum ve birde su resmi nasıl buyulturum bana yardımcı olun. asdfdasfdas[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas
Sosyal ağlarda paylaş

Resmi Bunun Gibi Programlar Dışında Büyütürsen
Çözünürlüğü Gider ..
Resim Kareleşmeye Başlar...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

Sosyal ağlarda paylaş

Anladım.. Ozaman daha buyuk bir resim bulamam gerekir.

Bana guzel bir resimleri olan site soylermisin..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel Bir Avatar Sitesi(Fantastic)

Bu Arada Bronx Seni Tekrardan Görmek Cok Güzel..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

[Bu mesaj RaVena tarafından 07 Mayıs 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheuheuh hazır clienti editlercen

sana bir aklı daha verem ben de dün denedim süper oldu

şimdi bir yerden hex kodlarını acan bir program bul adı ne idi bakam hexedi.exe idi onunla sphereserv.exe ac ve ordan world save diye atarı oyaya sunu yaz Save Alınıyor Lutfen Bekleyiniz.

Gercekten güzel oluyo problem cıkmıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...