cemal203 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Zebula scriptlerinin içindeki mage delaylarının zamanları nerden değişir baktım ama bulamadım bi türlü büyü atana kadar hareket edemiyorum büyü atıktan sonra adamın peşi ne koşmadan nasıl büyü atılır nomove zamanı çok yüksek nerden düzeltebilirim... yardım edebilecek bilgili şahsiyetler aranıyor thanks you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bende aynı sorunu cekiyom bulursan banada gondersene.. Bende Freeze time lar yok :) Bulurum bir yerden heuehe[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hatata küsmü$ ama dostlarına sevdalı, boş gezmez blinde silahı, çünkü 10'lar BURSA'lı | Radikal / Texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 *Ellerini Açıp Tanrısına Yalvarır* Lütfen Şu Arama butonunu kaldırın TANRIM![signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Tanrı'ya yalvarmana gerek yok , moderatorlara veya adminlere yalvarsan yeter[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sd 1 olayı felan warya den opraya time koyuyo sd den sonra gwelen rakam timeri ayarlıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 [function sd] if !(() || () || ()) if (strmatch('','Blaxoul')) var.m newitem i_spdelay_man_brnx act.more1 act.equip act elseif ( == c_man) var.m newitem i_spdelay_man act.more1 act.equip act elseif ( == c_woman) var.m newitem i_spdelay_woman act.more1 act.equip act else var.m newitem i_spdelay_unisex act.more1 act.equip act endif endif Burda sd varda hani büyü atı hangi büyünün olduğunu nasıl anlayacağım ???? Tam bi çözümü olan yok mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 on=@spellcast trigger'inda buyunun id'sine gore (x buyu cast edildiginde x function kullan) gibi, bu yuzden o komut'la buyulerin freezetime'larini degi$tiremezsiniz, delay degi$tirmek istiyorsaniz spheretable_x.scp dosyasindan spell'i bulup degi$tirmelisiniz.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar