dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 baba valla hemen hemen her okul öledir. üni lise değil derler ya işte o ayak bu ayak. bilmiyorsan da yapıcan veya yaptıracan. mesela kimse sana autocad biliyon mu? demez. kimse de göstermez. göt sıkışınca bi gecede çözersin olayı. çaktın mı köfteyi! ha üni hayattan soğutan bi sorun yumağı mıdır.. evet. yani, öle bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 madem yetosun neden/nasıl girdin vcd'ye ben onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Üniye gireceğime simit satsaydım şimdi çok daha iyi yerlerdeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 1. sınıftayken daha çöm halimizle bize fight club ı editleyin bir şekilde demişlerdi. 1 gecede hem programı öğrenmiştik hem de ödevi yapmıştık. pek güzel bişey çıkmasada şöle bişey yapmı....ştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 vcd'ye girerken bir yetenek sınavı yapmıyorlar mı? gerçi sadece el çizimi mi bilmiyorum yoksa 3d modellemede istiyorlar mı bilmiyorum. ayrıca bir eğitimin paralı workshop'ının olması kötü çünkü eğitimi kurumu, o kuruma giren herkes için eşit olmalı. paralıya daha iyi eğitim söz konusu burda. not: okulun paralı olmasından bahsetmiyorum, o okula bir şekilde giren herkesin daha fazla para ödemeden eşit derecede eğitim almasından bahsediyorum ki bu okulun paralı olmasından çok daha farklı ve vahim bir durum olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bilgi VCD ye girerken 3 aşamalı bir yetenek sınavı oluyo. Ben girerken portfolyosuz kimseyi almıyolardı, Flash, Photoshop ve bikaç web sitesi tasarımları koymuştum portfolyoya ve anca girmiştim. Ayrıca 3d max için workshoplar var ve paralıda değil (zaten hiçbi workshop u paralı yapamazlar) ama çok ta yararlı değil ama öğrenmek isteyen bütün programları kendide öğrenebilir biraz zorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Killer said: yahu ben de bilgi bilgisayar bilimleri istiyorum.dediklerinizi okuyunca şok oldum kafam karıştı.:S:s alexis de demiş bilmiyosanız zor falan ben de yazlım hakkında bişey bilmiyorum ama istiyorum?:S şunada bi yorum gelse plx bi topic de ben açıcam "kararsızım" diye dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Killer said: Killer said: yahu ben de bilgi bilgisayar bilimleri istiyorum.dediklerinizi okuyunca şok oldum kafam karıştı.:S:s alexis de demiş bilmiyosanız zor falan ben de yazlım hakkında bişey bilmiyorum ama istiyorum?:S şunada bi yorum gelse plx bi topic de ben açıcam "kararsızım" diye dsgf Bence istemediğin kolay bi bölüme girmektense istediğin zor bi bölüme girmek daha mantıklı, kaldı ki her bölüm zordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 workshoplar nasıl parasız ya? kafam karıştı bizim mallar neden para ödüyorlar peki? ve benden neden para istendi sittim photoshop workshopu için bile para istiyorlar adamlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Jürilerde ne yapacan onu düşün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Internet...use it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Killer said: yahu ben de bilgi bilgisayar bilimleri istiyorum.dediklerinizi okuyunca şok oldum kafam karıştı.:S:s alexis de demiş bilmiyosanız zor falan ben de yazlım hakkında bişey bilmiyorum ama istiyorum?:S vcd gibi bölümler için belki hafiften bilmek gerekiyor olabilir de cs , bilgisayar müh. falan düşünüyorsan yok öyle bir şey. ha çok ilgisizsen belki ileride niye buradayım of puf diyebilirsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 hah fly içime su serptin sağol. sıkılmam diye düşünüyorum ya ilerde oyun programcılı falan yapmak istiyorm dolayısıyla yazılım okuycam.tabi herkes böyle diyen çok görmüştür de bakıcaz artık =).neyse össye girdikten sonra da bi topic ben açarım orda konuşuruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bilgisayarda oyun oynamayı seviorum diye giriyosan girme yannız eheh. çok farklı çıkabilir beklediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 said: bilgisayarda oyun oynamayı seviorum diye giriyosan bir nesil böyle harap oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 hehehe bir nesil de össde matematikten sıfır yanlış yaptım matematiğe gireyim, fizikten sıfır yanlış yaptım fiziğe gireyim diye harap oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 fenris said: said: bilgisayarda oyun oynamayı seviorum diye giriyosan bir nesil böyle harap oldu :P Evet ehahah, oyle bir beklentiyle sakin atlayayim deme, cok cok farkli seyler cikacak karsina, ki istersen sapina kadar hardware, cok az bucuk software, troubleshooting falan biliyorum de, yine cok farkli bir yerden computing'e yeniden baslamis olacaksin, matematiginin de bayagi saglam olmasi lazim, ona da yogunlas ayrica. O hardware, troubleshooting hede hodo dedigimin de sadece o yonde cikan kendi sorunlarini halletmene yardimci olur, vakit kazandirir, o kadar yani, tamamen hobi olarak bir kosede kalmis olacak onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya sevmesem böyle bişey istemem zaten de karşıma çıkabilcek zorlukları ve tamamen farklı olduğunu da biliyorum.ama istiyorum yani kararlıyım baya.bakalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 fenris said: said: bilgisayarda oyun oynamayı seviorum diye giriyosan bir nesil böyle harap oldu :P +1 ehuaeuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 o adam ble kod yazıyosa okuyamalım üniv sfdk sonradan bu hallere düşmüştür demeyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Abi ben de bilgideyim ve çok memnunum. Office hourlarinda gitmek kaydiyla her istediğimi sordum,anlattirdim hocalara. Hatta erasmusa gidicem diye tüm sinavlarimi erkene aldilar, 7 tane hoca bana özel sinav yapti.Bir hocam gidiceğim ülkede alacağim dersleri sordu, sonra elimde güzel notlar,makaleler var.Onlari bulup çektireyim fotokopi yarin gelip alirsin dedi benim bir talebim olmadan. =) Ben hukuktayim, sinmada ve reklamda da arkadaşlarim var, hepsi çok memnun ve staj yaptiğimizda diğer insanlara göre çok daha bilgili olduğumuzu gördük. Bence sorunu biraz kendinde ara.. p.s:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar