Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn core server başlığı (Order)

Holysuffer

Öne çıkan mesajlar

T2 de baya bir action dönüyor. hafta için genelde desto sayısından dolayı keepleri elinde tutuyordu akşamları kordineli çalışan 2 warbandle order durumu eşitledi. fakat özellikle bu hafta sonu destoyu feci dağıttık. MoM daki orc keepini yaklaşık 1.5 saate kadar savunduk 2 desto warbandine( inada bağladı adamlar nedense ) güzel farmladık adamları, biz savunurken de diğer order wbsi diğer keepleri almış. daha sonra onlarında geri gelmesiyle birlikte çil yavurusu gibi dağıttık adamları.daha sonra diğer bölgelerde 1-2 keep kaybetmemize rağmen genel olarak order üstünlüğü vardı keep sayısında.

özetle zevkli baya tier 2. desto daha çok sayısına bel bağlarken order genel sayı ve healer azlığı dezavantajına rağmen daha kordineli çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Guild kendi guildimiz degil. Sunucunun guzide uluslararasi guildlerinden birindeyiz. Sanirim t3den itibaren aliniyor.

Kefil olmamiz durumunda rank1'den giris mumkun olur diye tahmin ediyorum. Reyna senle K8P'de epey oynamistik, aktif oynayacaksan kefil olabiliriz.

Vent kullanimi (mic sart degil ama arti), Ingilizce bilmek, insanlarla iyi gecinmek gibi standart beklentiler var. 1 ay aktif olmayanlar guildden atiliyor ancak sonra geri gelirlerse direkt guilde geri girebiliyorlar.

Guild ortami guzel. Devamli ventte sohbet oluyor, insanlar arkadas canlisi. Cok hardcore oynayan rr70 ustu adam da var, casual adam da. Eskiden cok kalabaliktik ama son zamanlarda cok oyuncu kaybettik. Warband cikmiyor ama 3 grup cikiyor prime timeda. (city siege harici, o daha iyi haliyle)
Sosyal ağlarda paylaş

son 2-3 gündür t2 de acaip eziliyoruz. t4 deki cumartesi öğlende başlıyan ve pazar akşamına kadar süren desto azmini mi örnek almışlar nedir elimizi yüzümüzü kırdı desto cunyırlar 3 gündür. nasıl bir zerg var anasını satıyım.

1-2 güne t3 e geçerim heralde ama orasınada ne zaman baksam tüm keepler desto elinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on hakikaten öyleydi ama o zergü durdurmak mümkün değil. Benim bulunduğum instance'da pug ile ve gayet ortalama bir pug ile CIR'ı dövdük. Adell'i sadece bir kez kestirdiler ama her pushta wipe yediklerini söyleyebilirim ahaha.

Farkedenler olmuştur bu aralar Archmage ile DPS oynuyorum. Beni birkaç kez itina ile guardlar arasına çeken Mendebur'a teşekkür ederim :P Bir kez morale 4 açıkken, bir kez de kendisi low healthken çekti o aralar keyif aldığımı söyleyebilirim eheh :D

Duelde Sammoo'yu 15%, Ghol'u 24%'e getirmeyi başardım. Yalnız Sammoo öğrendi galiba bir kez daha aynısını yapmak mümkün olmadı :P
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Farkedenler olmuştur bu aralar Archmage ile DPS oynuyorum. Beni birkaç kez itina ile guardlar arasına çeken Mendebur'a teşekkür ederim :P Bir kez morale 4 açıkken, bir kez de kendisi low healthken çekti o aralar keyif aldığımı söyleyebilirim eheh :D

Duelde Sammoo'yu 15%, Ghol'u 24%'e getirmeyi başardım. Yalnız Sammoo öğrendi galiba bir kez daha aynısını yapmak mümkün olmadı :P

açılış skillim terrible embrace :P

ama senaryo sonunda indirebildim (gerçi ben mi indirdim yanımdaki we mi yaptı bilmiyorum ama sürekli bir debuff basma halindeyim artik ne kadar etkili oluyorsa) her ne kadar 30k damage'i kafamda hissettiysem de.
Sosyal ağlarda paylaş

her türlü yandan ileri ve bodoslama geriye dogru kaçışlarda ustayimdir.

o degil de gece 11-12 arasi oldukca seri senaryo geliyormus onu gordum. IC'ye gidip bir alisveris yapayim dedim, 1 saat boyunca bir turlu senaryolar durmadi, satisa bile koyamadim malzemeleri o derece. hayatta vakit kaybetmem bir daha fort'ta falan.

order da artik savunmaya basladi altdorf 2 yildiz olunca galiba :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...