arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Oyuncu (choppa) buradan biri mi? Eğer öyleyse kusura bakmasın güzel patakladım çıplak Slayerımla ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 T1 RvR'nin epey aktif olduğunu söyleyebilirim, güzel birşey. Aynısı T2-3 için geçerli mi bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 T2 de baya bir action dönüyor. hafta için genelde desto sayısından dolayı keepleri elinde tutuyordu akşamları kordineli çalışan 2 warbandle order durumu eşitledi. fakat özellikle bu hafta sonu destoyu feci dağıttık. MoM daki orc keepini yaklaşık 1.5 saate kadar savunduk 2 desto warbandine( inada bağladı adamlar nedense ) güzel farmladık adamları, biz savunurken de diğer order wbsi diğer keepleri almış. daha sonra onlarında geri gelmesiyle birlikte çil yavurusu gibi dağıttık adamları.daha sonra diğer bölgelerde 1-2 keep kaybetmemize rağmen genel olarak order üstünlüğü vardı keep sayısında. özetle zevkli baya tier 2. desto daha çok sayısına bel bağlarken order genel sayı ve healer azlığı dezavantajına rağmen daha kordineli çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bu serverda order açtım henuz lvl 6 kaçta guilde alım yapıyosunuz ... ? bide oyuncudan beklentileriniz neler bi bilgi verirseniz sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Guild kendi guildimiz degil. Sunucunun guzide uluslararasi guildlerinden birindeyiz. Sanirim t3den itibaren aliniyor. Kefil olmamiz durumunda rank1'den giris mumkun olur diye tahmin ediyorum. Reyna senle K8P'de epey oynamistik, aktif oynayacaksan kefil olabiliriz. Vent kullanimi (mic sart degil ama arti), Ingilizce bilmek, insanlarla iyi gecinmek gibi standart beklentiler var. 1 ay aktif olmayanlar guildden atiliyor ancak sonra geri gelirlerse direkt guilde geri girebiliyorlar. Guild ortami guzel. Devamli ventte sohbet oluyor, insanlar arkadas canlisi. Cok hardcore oynayan rr70 ustu adam da var, casual adam da. Eskiden cok kalabaliktik ama son zamanlarda cok oyuncu kaybettik. Warband cikmiyor ama 3 grup cikiyor prime timeda. (city siege harici, o daha iyi haliyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Eyvallah sürekli oynamayı düşünüyorum ama tabiiki önceliğim K&P şuanda ... ben t3 e kadar kasıyım o zaman başvururum ...teşekkürler bilgiler için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bu aralar t1-2'ye epey yolum düşecek gibi gözüküyor. Swarleymon veya Swarles olarak görürseniz çakın bir invite ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bugün IC'deydik :)-D alamadık tabii eheh. Alliance olarak epey iyi organize olduk hatta lowbie altlarla girip Underloft bile kastık ancak sayımız çok değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bizimkiler kavga etmekten organize olamamışlardır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Öyleymiş, region kanalında herkes nasıl destro'yu patakladığından bahsediyor. 98%, bakalım bir dahakine artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 herkes greaterlarını tamamlasa ve hedef altdorf olsa bir şeye benzemeye başlayacak kanımca, ama full bir fortress girişinde biz gelenleri karşılamak için beklerken insanların gidip-gelip fortressa girmeye çalışması inanılmaz komik oluyor. anlatmaya çalışınca da dinlemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 son 2-3 gündür t2 de acaip eziliyoruz. t4 deki cumartesi öğlende başlıyan ve pazar akşamına kadar süren desto azmini mi örnek almışlar nedir elimizi yüzümüzü kırdı desto cunyırlar 3 gündür. nasıl bir zerg var anasını satıyım. 1-2 güne t3 e geçerim heralde ama orasınada ne zaman baksam tüm keepler desto elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Valla şu an T2'de dorf bizim, empire bizim, elf'e gidiyoruz. T4 ayrı bir hikaye. Ona Mythic el atacak artık yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 swarleymon dimi senin slayer isim? geçen gün BV keep defensede gördüm seni de farklı wblerdeydik. yoksa bir guard str buff falan atardım canavar gibi dps yapıyor slayerlar özellikle lords roomdaki dar merdivenleri defencelerde hemen ölmezlerse. benim nick bu arada maxz 20 rank ironbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 T1-2-3 healerları çekilmez, dps gitmiyorum valla toughness stackledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Az önce IC'deydim. Şehri alamadık ancak 1 parça invader, 7-8 tane de invader crest aldım, mutluyum :) Ah bir de epic bag kapabilseydim epic olacaktı... Bu arada Norn Order'a 20% XP 20% renown bonus gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 dün gece yönettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Marl0_on hakikaten öyleydi ama o zergü durdurmak mümkün değil. Benim bulunduğum instance'da pug ile ve gayet ortalama bir pug ile CIR'ı dövdük. Adell'i sadece bir kez kestirdiler ama her pushta wipe yediklerini söyleyebilirim ahaha. Farkedenler olmuştur bu aralar Archmage ile DPS oynuyorum. Beni birkaç kez itina ile guardlar arasına çeken Mendebur'a teşekkür ederim :P Bir kez morale 4 açıkken, bir kez de kendisi low healthken çekti o aralar keyif aldığımı söyleyebilirim eheh :D Duelde Sammoo'yu 15%, Ghol'u 24%'e getirmeyi başardım. Yalnız Sammoo öğrendi galiba bir kez daha aynısını yapmak mümkün olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 daha sonrasında bright wizard college pqini bitirip, üstüne volkmar hipisini kesmeyi deneyecek kadar vaktimiz kaldı. hatta volkmar bizi bir güzel becerdikten sonra ilk pqi farmlamaya dönüyorduk da organize olamadı bizimkiler. warlord filan lootlayınca koyverdiler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 arcane said: Farkedenler olmuştur bu aralar Archmage ile DPS oynuyorum. Beni birkaç kez itina ile guardlar arasına çeken Mendebur'a teşekkür ederim :P Bir kez morale 4 açıkken, bir kez de kendisi low healthken çekti o aralar keyif aldığımı söyleyebilirim eheh :D Duelde Sammoo'yu 15%, Ghol'u 24%'e getirmeyi başardım. Yalnız Sammoo öğrendi galiba bir kez daha aynısını yapmak mümkün olmadı :P açılış skillim terrible embrace :P ama senaryo sonunda indirebildim (gerçi ben mi indirdim yanımdaki we mi yaptı bilmiyorum ama sürekli bir debuff basma halindeyim artik ne kadar etkili oluyorsa) her ne kadar 30k damage'i kafamda hissettiysem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mendebur um bir dahakine ben yanındayken çekte şu etekli order neler yapabiliyormuş :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ah ah yakaladım Mendebur'u yandan dolaşırken ama heal spec, dotlar 70 falan tickliyor ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 her türlü yandan ileri ve bodoslama geriye dogru kaçışlarda ustayimdir. o degil de gece 11-12 arasi oldukca seri senaryo geliyormus onu gordum. IC'ye gidip bir alisveris yapayim dedim, 1 saat boyunca bir turlu senaryolar durmadi, satisa bile koyamadim malzemeleri o derece. hayatta vakit kaybetmem bir daha fort'ta falan. order da artik savunmaya basladi altdorf 2 yildiz olunca galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 fort çok bayık zaten, uzun süredir girmedim bile. bir kere savunurken çok eğlenmiştim, onda da çılgın taktikler denemiştik, işe yaramıştı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Olaylar olup biterken WBT'deydim böyle gözüm State of the Realm'da içim gitti yeminlen. O fort inner door dışında dans eden IBları heallamak ayrı bir hissiyat. Ha bir de defansı kazanmanın şişko ödülü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar