jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Dworgian said: nalaka efe? ne mi alaka dalarandaki mount havadaymis sanirim. 60 lik binek icin simdi 100g vermek istemiyorum :D biri alip bana versin epic olayini flan o acidan. eski epiclere binmek istemiyorumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 jonywayt said: Dworgian said: nalaka efe? ne mi alaka dalarandaki mount havadaymis sanirim. 60 lik binek icin simdi 100g vermek istemiyorum :D biri alip bana versin epic olayini flan o acidan. eski epiclere binmek istemiyorumda :D aha 70 olmus noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 çizerim bak kaçma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sonunda tatil den dondude herkes 2-3 hafta gecikmeli de olsa aldim kafam rahat .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 miraul fakeangel sizemi geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 arkadaslar bu epic flying mountlar parayla gryphon masterdan bindigimiz gryphonlardan daha mi hizli yoksa aynilar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o taksilerin hızı sabit değil. bi addon kullanıyordum o addon doğru söyluyorsa takside kullanılan hayvanlar daha hızlı. ancak daha çok yer dolaştıkları için yavaş kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ben taksideyken beni geçen mount lu oyuncularda var bunu yanında. (Düz giderken aynı istikamette yanımdan geçmekten bahsediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 310 luk vardır, paladır.. geçer tabi. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gryphonlar 380% ucuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Darklight1903 said: gryphonlar 380% ucuyor. o gnomelarmı ne var eski bi ucakları var onlar yuzde kacla gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 onlarda ayni sanirsam. speed addonu vardi i$te o an gittigin hiz tee 3-4 sene once onunla bakmi$tim. taksiler 380 gidiyor ama gnomelarin ozel bir olayi varsa bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Darklight1903 said: onlarda ayni sanirsam. speed addonu vardi i$te o an gittigin hiz tee 3-4 sene once onunla bakmi$tim. taksiler 380 gidiyor ama gnomelarin ozel bir olayi varsa bilemem :) yok ya su yeni bölg evarya brozen mi yerlerin adını aklımda pek tutmuyorum gnomeların bölgesi var orda fly pointtekiler ucak seklinde maşallah kagnı gibi gidiyorda ordakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 borean diyosun sanirim. bence onlar da aynidir ben farkli oldugunu sanmiyorum. genel taksiler 380% olmasi lazim degi$mediyse onca zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 $oyle test edebilirsin. boreandan dalarana git. sonra dalarandan boreana gel. sure tut. ayniysa aynidir degilse digeri daha hizlidir i$te :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 süre tutmayla olmaz o cok dolasıyo onlar. aynı noktalar arası gidis gelisin suresi de birbirinden farklıdır hatta. hozcerinin dedigi yer sholozar basin olması lazım, orda ucaklar var. ama diger flypath'lerin hızından farklı değiller, yanılsama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 borean deki yukarda gnomeların base var ordan storm peak e 11-12 dk da gitti ya bana öyle geldi yada eski ucak yavas gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 taksiler 420 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 artmi$ demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 420 mi gercekten ya, beni geciyor sanki yandan ucan binekliler? ama cok dolaniyor dediginz gibi. scholazarda nesinwary kampindan riverhearta gidemedim bir turlu dun gece atla kossam daha hizli giderdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Bu forumdakiler hadi doğru söyleyene itibar etmiyolarda, kendileridemi görmüyolar sorulur. 380 yapmış 510 yapmış 1000 yapmış ne farkeder sonuç önemli değil mi? Sabit bi hızla gitmiyo taksiler esasında normal bineklerden daha hızlılarda ama gereksiz yerleri dolaştıkları için normal mountla çok daha hızlı gidiliebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 her yer northrend outlands degil tabii. bu bolgelerden bahsediliyor gerci de, sonucta taksi hizini konu$mak icin ozel bir sebep olmasina gerek yok heralde. konu$mak icin geliyor insanlar buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Zaten sanki eski haritada atla kosarken hiz daha farkli, outlandde kosarken daha yavas gidiyorsunuz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Outland map olarak değil ama boyut olarak daha büyük olduğundan olmasın ? Mesela Northrend de küçük gözüküyo mapte ama baya büyük mekanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar