Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

flying mount

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:
nalaka efe?

ne mi alaka dalarandaki mount havadaymis sanirim. 60 lik binek icin simdi 100g vermek istemiyorum :D biri alip bana versin epic olayini flan o acidan. eski epiclere binmek istemiyorumda :D
Mesaj tarihi:
jonywayt said:
Dworgian said:
nalaka efe?

ne mi alaka dalarandaki mount havadaymis sanirim. 60 lik binek icin simdi 100g vermek istemiyorum :D biri alip bana versin epic olayini flan o acidan. eski epiclere binmek istemiyorumda :D

aha 70 olmus noob
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
o taksilerin hızı sabit değil. bi addon kullanıyordum o addon doğru söyluyorsa takside kullanılan hayvanlar daha hızlı. ancak daha çok yer dolaştıkları için yavaş kalıyorlar.
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:
onlarda ayni sanirsam. speed addonu vardi i$te o an gittigin hiz tee 3-4 sene once onunla bakmi$tim. taksiler 380 gidiyor ama gnomelarin ozel bir olayi varsa bilemem :)
yok ya su yeni bölg evarya brozen mi yerlerin adını aklımda pek tutmuyorum gnomeların bölgesi var orda fly pointtekiler ucak seklinde maşallah kagnı gibi gidiyorda ordakiler
Mesaj tarihi:
süre tutmayla olmaz o cok dolasıyo onlar. aynı noktalar arası gidis gelisin suresi de birbirinden farklıdır hatta.

hozcerinin dedigi yer sholozar basin olması lazım, orda ucaklar var. ama diger flypath'lerin hızından farklı değiller, yanılsama.
Mesaj tarihi:
420 mi gercekten ya, beni geciyor sanki yandan ucan binekliler? ama cok dolaniyor dediginz gibi. scholazarda nesinwary kampindan riverhearta gidemedim bir turlu dun gece atla kossam daha hizli giderdi heralde.
Mesaj tarihi:
Bu forumdakiler hadi doğru söyleyene itibar etmiyolarda, kendileridemi görmüyolar sorulur. 380 yapmış 510 yapmış 1000 yapmış ne farkeder sonuç önemli değil mi? Sabit bi hızla gitmiyo taksiler esasında normal bineklerden daha hızlılarda ama gereksiz yerleri dolaştıkları için normal mountla çok daha hızlı gidiliebiliyor.
  • Yeni Oluştur...