Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Absolut said: Düşme hızını yavaşlatan şeyleri bi yazsanıza merak ettim hehe. Ama ne enginnering var nede baska bişi yani normal insanın kullanabilecegi seyler olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Abi en ucuzu http://www.wowhead.com/?item=10518 almak. Başka bir yöntem yok sanırım classlara has özellikler dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 2 kere atmışım pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 abi düşme hızını yavaşlatıp ne yapıcaksınız, havada kesip havada mı lootlıcaksınız hayvanı. alın aggroyu indirin yere, yere inmeden evade oluyosa takip edip yere yaklastıgında aggroyu almanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Yerden 70-80ft yukarıda uçuyor kuş. Aşağıdan saldırmanın yolu yok, mecburen havada vurup yere düşeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 en kolayı mage arkadaş, slow fall castable on others son patch notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Engineering yok bende o yüzden olmuyor parasut. pekaziz said: Abi en ucuzu http://www.wowhead.com/?item=10518 almak. Başka bir yöntem yok sanırım classlara has özellikler dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Abi o zaman dandik bir pelerine engineer tinker'ından taktıracaksın. Aklıma başka bir şey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 abi ha havada vurup yere dusmussun, ha havada aggro alıp yere kadar indirmissin, ne farkediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Abi o yükseklikten düşünce ölüyorsun, o farkediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 dusmeden indirirsin diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Tabi dağ eteklerine yakın yerde uçarken indirirsin. Ama ben belki de ömrüm boyunca 1-2 kere görebileceğim bu kuşu, ölüp de elimden kaçırmak istemem. Garantiye almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 toggie said: abi düşme hızını yavaşlatıp ne yapıcaksınız, havada kesip havada mı lootlıcaksınız hayvanı. alın aggroyu indirin yere, yere inmeden evade oluyosa takip edip yere yaklastıgında aggroyu almanız gerekiyor. iyide en çabuk kim taglicek derdi var. mageler fln dolanıo priestler fln tepede bi tane çakıp yavaşca inmek lazım almak için en ucuzu daaa: http://www.wowhead.com/?item=43472 burning legionda daha düşmemiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 dün gece rüyama girdi ya böyle havada atıorum moonfire, sora kesiorum fln offfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Absolut said: Absolut said: Düşme hızını yavaşlatan şeyleri bi yazsanıza merak ettim hehe. Ama ne enginnering var nede baska bişi yani normal insanın kullanabilecegi seyler olsunlar. Skyguard's Drape var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yahu linklediğim içicek ize 30 saniye tanıo nie kasıosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yav efe ögretme herkese ben dün bi tur attım kus mus denk gelmedi yukardan mı ucmak lazım asagıdan mı onuda bilmedigim icin o dragon sana hayırlı olsun sanırım su anda onu kasan bi deli sen varsın bl de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 http://www.wowhead.com/?item=43472 var en basitinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hozceri said: yav efe ögretme herkese ben dün bi tur attım kus mus denk gelmedi yukardan mı ucmak lazım asagıdan mı onuda bilmedigim icin o dragon sana hayırlı olsun sanırım su anda onu kasan bi deli sen varsın bl de :P yok dün ayrı ayrı 3 horde warrior 2 horde pri 1 horde lock 2 mage ve 1 er de alliance pri mage lock gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Snowfall Lageri herkes alabiliyormu ve almak için ne lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 1 quest yaptıktan sora alabiliosun garip bi item düşüo ya o civarda moblardan onunla alınıo item: http://www.wowhead.com/?item=42780 mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Benim öncelikle gold kasmam lazım son gelişmelerden sonra bir tavsiyeniz olacakmı? 3 tane charım var bir kaç meslek yapabilirim aynı anda. Şu an tailoring te çanta yapımından kazanıyorum günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 druidin varsa herb miner yap malzeme toplasın bi charını jc alchemy yap birini de engineer enchanter yap mis gibi kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Çoğu zaten var ama sorun bizim serveri ruslar terkedince pop bayağı düştü galiba. AH de her istediğinizi bulamıyorsunuz ve mecbur gidip farmlamanız lazım. Buda büyük zaman kaybı ve sıkıcı oluyor :) JC hiç kasmadım, ench gibi gideri fazla olan bir meslek diye biliyorum, kasmaya değermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Druid imde herbal ( nedense takıntı oldu bütün charlarımda var , doğayı seven biriyim galiba ) + ench var.. Enchi iptal edemem artık , ama aktif olarak oynadığım chardada herbal olduğu için mining e çevirebilirim belki.. Madenler işlenmemiş haliyle bile bayağı para yapıyor galiba, birde , Eng olan charıma malzeme toplamış olurum değilmi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar