hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Dworgian said: bulunur bi yol millet nasıl öldürdüyse :Dkusum aksam gelem muahah kaparım yine belki senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hozceri said: Dworgian said: bulunur bi yol millet nasıl öldürdüyse :Dkusum aksam gelem muahah kaparım yine belki senden hayatta olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yok yok ben gelem aksam gelince dolasayım oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ya olm git bi be ne rezil bişimişsin arkadaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 mobi said: nası ya napıyonus ki siz? ucan ejderin boynuna halat atıp asagı mı alıosunuz :) En basiti dandik bir pelerine engineer tinker'ı basmak (15-20sn düşme hızını azaltıyor) ve ejdere havada vurup tinker'ı çalıştırmak olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 nogger fogger ıcersın havada yolu cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 druid çok yüksekten kaçarım moonfire inerken combattan çıkar fform yaparım ya da düşme hoızını azaltan potion vardır ya da dendigi gibi parachute ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 pri power havada uca uca keserim http://www.wowhead.com/?spell=58319 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Düşer ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hozceri said: pri power havada uca uca keserim http://www.wowhead.com/?spell=58319 sana dmg veren speller bozmuo mu levitate i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Bozulsun cd si yok regent istemiyo basıp dururum ha posion fallan koyarsa yeri öperim önemli degil alıstım tamir parası vermeye raidlere baslayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 valla ben bilmem bi şekilde bu binek alınıcak yolu yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 aggroyu alıp yere kadar indirirsin niye slow fall ile ugrasıyosunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 cok yukardaysa geri dönermi işte o var evade oluyor bazen salak monlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Cahilliğime verin ama hangi mount bu havada yakalayıp yere indirdirilen falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 time lost proto drake sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 pala ftw valla :P ac balonu rahatt rahat. bu arada eng. parasutum bir kere acilmamisti :D allahtan yerde su vardida olmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 AAA ne guzel bişimiş bu be hemde bedava hemen alayim bi tane. Bu alanda 3 tane dragondan hepsi ayni anda spawnlı mı oluyorlar yoksa birini kestikce digerleri spawn mı oluyor nasıl mantıgı? Spawn zamanlarını saymıyorum :) Düşme hızını yavaşlatan şeyleri bi yazsanıza merak ettim hehe. Ama ne enginnering var nede baska bişi yani normal insanın kullanabilecegi seyler olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Bu yaratığın spawn olduğu yerlerde su neyin var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Absolut said: AAA ne guzel bişimiş bu be hemde bedava hemen alayim bi tane. Bu alanda 3 tane dragondan hepsi ayni anda spawnlı mı oluyorlar yoksa birini kestikce digerleri spawn mı oluyor nasıl mantıgı? Spawn zamanlarını saymıyorum :) Düşme hızını yavaşlatan şeyleri bi yazsanıza merak ettim hehe. Ama ne enginnering var nede baska bişi yani normal insanın kullanabilecegi seyler olsunlar. 6 saat spawn time. random olarak herhangi biri spawn oluo. en az spwn olanlarından biri de time lost proto drake. ve sanırım orda su falan yok. büyük ihtimal uçan binekle aggrosunu çekebilices fln. have fun :D burning legionda karşıma çıkmayın kardeşim gidin başka serverda avlayın şu tipi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 80 elitemiş demekki 4 LvL sonra kesicem :P Ben şanslıyımdır direk o çıkar gittiğimde oraya keser biner giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 80se, sonraki expansionda cap 90 cekildigine lvl 85ken gider keserim. basarim chargei havada, atlarim sirtina, vururum kirbaci, vururum kirbaci, ucar giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Bu kuşla ilgili hiçbir şey net değil. Ne 8 saat respawn süresi var, ne de çarşamba bakımın ardından ortaya çıkıyor. 80 olduğum 3 haftadır devamlı dolanıyorum bölgede, sadece bir kere ortaya çıktığına şahit oldum, orada da cesedi vardı :( İşin özü 1 hafta bekleyecek sabrınız yoksa gidin diğer kuşları alın, glory of the hero filan, bundan daha kolay yapılır. Edik: Binek düşüren ejder elite değil, diğer ikisi elite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Rare elite degilmi ya time-lost? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Rare elite de 18k canı var, bildiğimiz elitelerden değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar