loop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Dostlar henüz hızlı uçan binek almış değilim.. Bir yandan northend de level kasarken (72 yim ) bir yandan mount için rep kasayım diyorum... Oyuna başladığımdan beri aklımda hep nether ray vardı.. Malumunuz Sha'tari Skyguard kasmam lazım.. Şimdi sorum bu mount için rep kasmaya değermi, yoksa northen de daha kolay bir şekilde ulaşılacak flying mount lar varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 2-3 heroicten dragon/drake düşüyor/düşebiliyor son bosslarda, ayrıca dragonblighttaki wrym repu. ile de red drake alınabiliyor gayet kolayca. storm peaks deki rare elitelerden birinden gene 100% drop şansı var time lost proto-drake. ayrıca sho. basindeki oracle exalt rep ile alınan yumurtadan gene green proto-dragon çıkma şansı var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 gotta go yu yapabilirsen red proto drake var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 nether ray için bi heves kasmıştım 3-4 kere kullandım bankaya attım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hızlı ucan binek icin once 5k bayılman lazım riding skilline tabi biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 3k'yı bir arada göremedim hiç, geçen 2.5k yaptım 500 de arkadaşın borcu vardı ama borcu alamadan 2.5kyı harcadım yalan oldu yine :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 valla ben jc ve titansteel bar ile gayet bi tarafına koyuyorum paranın. 16k var su an. hic de grind falan ugrasıp fazla vakit harcayarak ulasmadım bu rakama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 80 olana kadar ben, titansteel piyasasi duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 toggie nin mesajı okurken bende aynı şeyi düşündüm tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Hahhaha, skilli öğrendinde 5k veripte 200gold koyuyo deme :) 10 15 questte toplarsın o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Cidden anlamıyorum arkadaşlar sizi, Achievementlar geldiğinden beri 14.5k kasmışım, sırf dungeonlardan raidlerden quest ve dailylerden. Tailor alchemistim, AH de bişey satmam aksine gidip 430 a kadar alchemyi ah den aldığım matlarla kastım, bu sıradada 635g talent respec'e vermişim, dungeon'a gel queste geri dön derken. Cidden anlamıyorum, nereye harcıyorsunuz o paraları, neler yapıyosunuz, korkutuyosunuz beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 mesela hergun, gunde 5 saat wow oynamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 E bende oynamıyorumki, lvl kastık northrend questleri bitti, 25 daily rep için yapıyorum mecburiyetten haftada 4 gün raidim var(ki repair consumable paralarınıda düşünün.) Northrend dungeonların daha yarısına girmemişim. Bilmiyorum bişeyler yanlış gibi, demekki ben bişeyleri doğru yapıyorumki ortaya böyle bi sonuç çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sen vergi kaciriyosun gibi geldi, azeroth maliyeyi ariyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Eooo.. Tamam hallederiz ya gel bizim servera görürüm senide. Biraz ölü soygunculuğu var ama, lootlamadığım mob olmaz ve yani çöpçü gibi ne bulsam toplarım, northrendde özellikle en anlamsız şeyler bile quest yaparken stack olunca iyi para edebiliyo, aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Cellobello said: E bende oynamıyorumki, lvl kastık northrend questleri bitti, 25 daily rep için yapıyorum mecburiyetten haftada 4 gün raidim var(ki repair consumable paralarınıda düşünün.) Northrend dungeonların daha yarısına girmemişim. Bilmiyorum bişeyler yanlış gibi, demekki ben bişeyleri doğru yapıyorumki ortaya böyle bi sonuç çıkıyor. Tek gelir kaynağım 4 daily, heroic dungeon lootları ve goldshire copper ore run :P Günde 300 gold falan geliyor heralde. Mining JC kasıyorum şu anda 160 civarı ikisi de ama sıkıldım maden aramaktan. Keşke lvllerken kassaymışım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Lvllarken yavaşlatır biraz ama daha karlı olur gibi. Ben bile bi sürü görüyorum, miner olmadığımdan geçiyorum hep, titanium görünce guilddekilere söylüyorum bazen gelip kazanlar bile çıkıyo. Sonra aramak daha sıkıcı olsa gerek, öyle bi mesleğim olmadığından bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 time-lost proto drake istiorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Aptal kuş için bekleyeceğinize gidin motorsiklet filan kasın, üstüne UP'den düşen kuşu alın. Allah belasını versin zamanda kaybolmuş ejderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ben hırs yaptım gerekirse macrolayıp beklerim geyik yaparım gchatte fln mis :D o drake benim olacak! /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 time lost için: min. 8 saat spawn time var. büyük ithimal aynı areadaki ismini unuttuğum dier rare dragonla aynı anda spawn olmuyorlar ki buda spawn time ı 2 katına çıkarıor bazı yerlerde çok yüksekten uçuyor yere yakın uçarsanız göremezsiniz :) uğraşılmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Norak said: time lost için: min. 8 saat spawn time var. büyük ithimal aynı areadaki ismini unuttuğum dier rare dragonla aynı anda spawn olmuyorlar ki buda spawn time ı 2 katına çıkarıor bazı yerlerde çok yüksekten uçuyor yere yakın uçarsanız göremezsiniz :) uğraşılmaz :p spwn 6 hr (evet 2 rare daha var orda aynı spawn timer a dahil) 20 feet ile 70 feet arasında uçuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 nası ya napıyonus ki siz? ucan ejderin boynuna halat atıp asagı mı alıosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bulunur bi yol millet nasıl öldürdüyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar