nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: medievil, 06 Mayıs 2004 09:45 tarihinde demiş ki: Bu forumu açan arkadaşım sana şöle diebilirim ki , o scriptin nası bişe oldugunu tahmin edebiliyorum ama herkez gibi yazmaya üşeniyorum (belkide yazamam yani onu da bilmiorum) ama sana bi tavsiye internette bak bakalım böle bişey varmı die çünki ben zebula scriptlerinin orjinallerini bulmaya başladım bile tek bir harfi bile dışarıdan alıntı değildir.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sistem zaten anladığım kadarıyla commodity deed'e bayağı bi benziyo :)[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Eheh bazıları hakkaten çekemio neyse çekemiyenler altına peugeot 206 GTI çekio o ayrı.... Anlayan anlar bu yazıyı[signature][hline]www.ultima.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar