BaaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 http://www.siparissaati.com/pinfo.asp?pid=9538 ingiltereden geldi. kullanilmamis durumda. caminda cizik yok. kordonunda bükülme yok en ufak renk falan bozulması yok toz yok. garantisi mevcut. paketinde. takılmadı. 360-400 ytl arası değişiyor fiyatı. 300 ytl den satiyorum. alip hediye paketi yaptırıp yılbaşı hediyesi yapabilirsiniz. saat çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 250 ytl oldu kaçırmayın bu fırsatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 üstünde kocaman DKNY TAKIYORUM BEN yazmadıgından mı öyle geldi acep. ben begenmiştim şahsen. neyse zevkler ve renkler tartışılmaz. ilgilenen olursa pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bence güzel saat, fiyatı da uygun. Geçenlerde aldım saat yoksa ben atlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bide saat mekanik olarak 10:08 dijital olarakta 12:38 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sen git bunu tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 İlk başta ben saati gerçekten çok beğendimde alamıcak durumdayım... 2.olarak casio saate koptm yaaa ahahaha herkesde var her 2insandan 1inde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ben de beğendiğimden aç gözlülük edip aldım 370 ytl verip. hali hazırda saatim varken. şimdi de paraya sıkıştım 250 ytl ye bana sunsalar havada kaparım. ungabunga git kumda oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 para olsa düşünürdüm, güzelmiş hakkaten. bi soraki aya kadar falan kalırsa burda artık anca o zaman bakarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 necmi said: bide saat mekanik olarak 10:08 dijital olarakta 12:38 :D Yaw belki o resimdeki saatin sahibinin sevgilisi başka bir ülkede yaşıyor, saat farkı var? Adam da dijital saati sevdiceğinin bulunduğu yer saatine göre ayarlamış belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 adam gibi yazıcaksanız bişey yazın satışla ilgili kalkıpta çok dandik, gördüğüm en dandik saat diyip durmayın insanın canını sıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 aslında güzelmiş saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 haydaaa OogahBoogah ortalığı karıştırdı onun postlarını sildin kermit kabak bize patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kermit beni çok seviyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 pardon 2x post oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar