Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bg2de bu artifacti yapmak için gereken son parçayı(girdle of giant frost strenght) bulamadım bi türlü. Kuo-Toan tunnelseki demon knighttan çıktığı yazıyo ama ordaki heykelleri bir türlü canlandıramadım(yada ne yapılması gerekiyosa). Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı acaba ? PS:Kuo-Toan Princeten Kuo-Toan Blood aldım sanırım o kullanılarak açılacak ama nası olacağını bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 www.gamebanshee.com a gir orda bg2 bolümü war orda guides war walkthrough da flm yazar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Level sitesindede tam çözümde parçaların nerden çıktıgı bi bölüm var ordada yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bir canlı kurban etmen gerekiyor, herhangi bir summon animal büyüsü ile ayı vs yapıp altarın orda öldür canlanır. ya da öyle hatırlıyorum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Çok özür dilerim Bone bidaha yapmam lol Senin o dediğin paragrafı yazsam bu sefer başı belli olur sonu belli olmaz takdir edersinki .. Saol mirage henüz denemedim ama tutma olasılığı yüksek çünkü statueye tıkladığında sacriface istiyodu gerçekten PS:Levelda o kısımı atlamışlar nasıl alındığı yazmıyor [Bu mesaj Sethlor tarafından 08 Mayıs 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Levelde underdark'ı atlamışlardı. Mirage ın dediği gibi yapmıştım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar