Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Arkadaşlar gıremedıgım bı sıte vardı dns ayarlarını kendım ayarladım sonra aşagıdaki gibi oldu daha sonrada otomatik ayarla dedim ama düzelme yok nasıl eski haline getirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yardımcı olucak bi arkadaş yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ingilizcesini tercume edebilirsem bu ak$ama kadar bir ihtimal yardim edebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 İnternet bağlantısını kes, hatta mümkünse kabloyu çıkar bilgisayardan. Bilgisayarı yeniden başlatıp bu ekrana tekrar gelip güvenlik duvarını öyle açmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yok olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 güvenlik merkezi başlatılamadı diyor. windows servislerden ayar değişmiş olmasın. şu komut tekrar çalıştırmalı. C:WINDOWSSystem32svchost.exe -k netsvcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 windows guvenlik duvarina kafam girsin. wwp oynayamamistim kapali gosterdigi halde kapamanmadigi icin. icimde kalmisti rahatladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yok olmuyor agı kılıtleyemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 format atıp düzeltim yınede sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar